NYHETSARENAN

16 november, 2020

Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

Thomas Lönn är KBT terapeut, författare och expert inom hälsofrämjande psykologi. Här berättar han mer om bakgrunden kring vårt allt mer försämrade mående. För att hitta lösningar behöver vi i första hand veta grundorsakerna och källan till problemet.

2 november, 2020

Tre användbara tips för att ta itu med Stress- och konfliktproblematik på arbetsplatsen

Ander Rydell är psykolog och expert inom organisationspsykologi. Här ger han er tre kloka och grundläggande råd kring hur ni kan jobba med er arbetsmiljö och skapa en hälsosammare och bättre tillvaro för alla.

1 oktober, 2020

Anlita talarförmedling eller boka direkt med föreläsaren – vad är bäst?

När är det lämpligt att använda sig av en talarförmedling och när kan man lika gärna kontakta talaren direkt för offert och planering inför ett event? Det är en fråga som många ställer sig. Vad är egentligen fördelarna för dig som kanske inte är van att boka föreläsare eller för dig som vill veta mer om vad du ska tänka på.

23 september, 2020

Naturliga quick fix för stress är en bra start

Dr Annika Sörensen har arbetat merparten av sitt yrkesliv som allmänläkare på vårdcentral. Där träffar man otaliga patienter med stressrelaterade åkommor. Ja, upp till 80 % av alla besök kan härledas till livsstil. Det blir tydligt att vi söker quick fix till det mesta.

Populära inlägg

KONTAKTA OSS

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare för ditt event.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor
Tack för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!

Om Curemo

Vi vill att alla företag och organisationer ska ha möjlighet att investera i sina anställdas hälsa, välmående och utveckling genom bättre kunskap och redskap. Därför erbjuder vi som enda hälsoportal, direktbokning med erfarna föreläsare. Det ska vara snabbt, enkelt och prisvärt att boka föreläsare till ditt evenemang. Vi vänder oss till både små och stora företag och organisationer. Inga mellanhänder eller extra avgifter utan du bokar direkt med föreläsaren.

Läs mer