NYHETSARENAN

24 januari, 2023

Vad har skolungdomar, idrottare, företagsledare & pensionärer gemensamt?

Vi alla berörs av sömn. Sömnforskaren och föreläsaren Frida Rångtell förklarar hur. Sömnen spelar en stor roll i våra liv och verkar ha många olika viktiga funktioner. Det finns en koppling mellan sömn och både psykisk och fysisk hälsa, och sömnen verkar spela en nyckelroll för inlärning och kognitiva funktioner.

2 december, 2022

4 Grundstenar i Styrkebaserat Ledarskap

Gunnel Ryner har länge jobbat med styrkebaserat ledarskap som handlar om att fokusera mer på det som är bra och positivt, det du vill se mer av, snarare än att analysera och fokusera på fel och brister.

14 november, 2022

Hur står det till med din hälsoekonomi?

Inflation. Ränta. Skuld. Belåning. Dessa är ord och begrepp som just nu har ett allvar som ingen i min generation av 70-talister tidigare har upplevt. Och visst är det så. Det är oroliga tider för oss alla vilket kan skaka om tillvarons grundvalar. Det finns en annan ekonomi som inte har de givna konjukturerna. En annan slags inflation. En värre slags skuld. Hälsoekonomin.

14 november, 2022

Tankar om självledarskap

Vad betyder detta med självledarskap i dagens mening. När jag är ute och talar med företag och organisationer så märker jag att det finns många olika tolkningar och definitioner. Några verkar mena personlig effektivitet, att kunna skapa och följa processer men sedan finns det dem som ser det som en fråga för hela organisationen, något som ska genomlysa varje del i den.

Populära inlägg

KONTAKTA OSS

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare för ditt event.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor
Tack för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!

Om Curemo

Vi vill att alla företag och organisationer ska ha möjlighet att investera i sina anställdas hälsa, välmående och utveckling genom bättre kunskap och redskap. Därför erbjuder vi som enda hälsoportal, direktbokning med erfarna föreläsare. Det ska vara snabbt, enkelt och prisvärt att boka föreläsare till ditt evenemang. Vi vänder oss till både små och stora företag och organisationer. Inga mellanhänder eller extra avgifter utan du bokar direkt med föreläsaren.

Läs mer