Curemo är en talarförmedling och start-up företag inom området hälsa och prestation. Här förmedlas  några av Sveriges populäraste och mest kända föreläsare och workshopledare till företag och organisationer i hela Sverige. Nu söker Curemo en praktikant att hjälpa till och lära sig företagets kommunikation och säljprocess under hösten 2022. Vi söker dig med stort intresse för hälsa och kommunikation. Du kommer få personlig handledning genom hela din praktikperiod och utföra uppgifter som digital marknadsföring, skriva content uppdatera sociala medier & hemsida, jobba med leadsprocessen, kundkontakter och försäljning, delta på kundmöten och mycket mer.
Du har även möjlighet att få betalt under din praktikperiod när du jobbar med sälj.

Din praktikperiod kommer bli bred och variationsrik. Du kommer få erfarenhet av att praktisera i ett snabbväxande start-up företag där du får vara involverad i olika processer inom företaget. Du kommer få chans att lära dig mycket inom området hälsa och ha kontakt med några av Sveriges ledande experter inom området. Du handleds av Suzanne som är grundare och har en lång och bred erfarenhet både inom hälsoområdet, sälj och marknad.

Du behöver ha en god förmåga att kommunicera skriftligt som muntligt. Du ska ha pågående eller avslutad utbildning inom kommunikation, marknadsföring, verksamhetsutveckling eller motsvarande.
Vidare så är det bra om du är en öppen, prestigelös person med eget engagemang och driv. Du är organiserad, med god servicekänsla och initiativförmåga. Du får gärna vara kreativ med ett öga för grafiska detaljer.

Skicka ditt CV tillsammans med ett kort brev om dig själv så blir du kontaktad inom kort då jag försöker fylla platsen löpande.

Start: aug/sep
Längd: Minst 8 veckor men gärna längre
Säte: Distans/Stockholm (enligt överenskommelse)

Mvh

Suzanne Sjöberg

suzanne.sjoberg@curemo.se