Curemo är en talarförmedling inom området hälsa och prestation. Här förmedlas några av Sveriges populäraste och mest kända föreläsare och workshopledare till företag och organisationer i hela Sverige. Nu söker Curemo praktikanter att hjälpa till och lära sig företagets kommunikation och marknadsföring. Vi söker dig med stort intresse för hälsa och kommunikation. Du kommer få personlig handledning genom hela din praktikperiod och utföra uppgifter som digital marknadsföring, skriva content uppdatera sociala medier & hemsida, finputsa på vår grafiska profil och mycket mer.

Din praktikperiod kommer bli bred och variationsrik. Du kommer få erfarenhet av att praktisera i ett snabbväxande start-up företag där du får vara involverad i olika processer inom företaget. Du kommer få chans att lära dig mycket inom branschen och ha kontinuerlig kontakt med några av Sveriges ledande experter inom sina områden. Du handleds av Suzanne som är grundare och har en lång och bred erfarenhet både inom hälsoområdet, sälj och marknad.

Du behöver ha en god förmåga att kommunicera skriftligt som muntligt. Du behöver ha en pågående eller avslutad utbildning inom kommunikation, marknadsföring, grafisk design eller motsvarande.
Vidare så är det bra om du är en öppen, prestigelös person med eget engagemang och driv då rollen medför att jobba under stort eget ansvar och flexibilitet.

Du är välkommen att skicka ditt CV tillsammans med ett kort brev om dig själv till suzanne.sjoberg@curemo.se
Säte: Distans/Stockholm (enligt överenskommelse).