Vi hjälper gärna till att hitta & boka rätt föreläsare. Ring oss på 0707 25 87 24 alt. maila info@curemo.se Välkommen!

Caroline MohrKontakta

F.D GOLFPROFFS, FÖRELÄSARE, ALLIANZ BRAND AMBASSADÖR

Fotograf:Emelie Spjuth Svärd

Caroline Mohr (f.d Larsson) är före detta professionell golfspelare. Hon coachar lag och individer till mästerskap och vet vad som krävs för att hålla motivationen på topp över tid. Hon hjälper verksamheter och grupper att sätta meningsfulla mål och samtidigt lyfta varandra för att utvecklas till ett team i världsklass. Hon reser världen runt som Allianz brand ambassadör och har mottagit prestigefyllda priser både som golfproffs och som föreläsare.

.
Erbjudande via Curemo:  Boka Caroline Mohr för en skräddarsydd föreläsning + en inkluderad workshop utan extra kostnad. En workshop är nästa steg i förändringsarbetet och hjälper ert team/organisation att nå önskat resultat. För att ta del av erbjudandet klicka på ”Mer info”.

Mer info

Presentation

Caroline Mohr fick uppleva o-förväntade och dramatiskadiv förändringar precis i starten av hennes golfkarriär, som fick henne att se livet ur andra perspektiv. Hon överlevde först en jordbävning i Nya Zeeland för att sedan drabbas av cancer. En cancer som gjorde att hon förlorade sitt högra ben och sedan gjorde comeback till den professionella golfen redan 2 månader efter amputationen. Hon vet hur viktigt det är att kunna vara i zonen och känna att allt flyter på samtidigt som man mår bra. Hennes erfarenheter av förändring är också något hon använder i sina föredrag. Caroline Mohr har också en Master i NLP, en blandning av bland annat psykologi, kognitivism, meditations- och hypnoterapi som hon kombinerar med sina livserfarenheter när hon föreläser.

Hennes föreläsningar inspirerar er att hitta strategier för att hantera utmaningar, öka engagemanget på arbetsplatsen och skapa attraktiva mål med hjälp av mental träning.

”Det finns en outnyttjad potential i de flesta organisationer och inom oss.”

Carolines föredrag inspirerar, engagerar och berör. Under en föreläsning med Caroline känner ni mer energi, ser nya perspektiv och får mer inspiration. Ni får ökad energi och arbetsglädje genom att fokusera på rätt saker, expandera er komfortzon bortom lagom. Ni får även de rätta verktygen och metoderna att använda för att vara i zonen och prestera på topp. Allt samtidigt som individerna och organisationen mår bra längs vägen.

Caroline skräddarsyr alltid föreläsningarna efter samtal med er som kund, era behov och utmaningar kommer i första hand och hon är mån om att vara rätt föreläsare på rätt plats och att kunna förmedla en föreläsning som passar er perfekt. Hon har fått ta emot flera utmärkelser bland annat ”Årets Genombrott som Föreläsare 2016”.

Förutom föreläsningar finns även möjlighet att boka Caroline för en halv eller heldags workshop riktad kring motivation, mental träning och inre ledarskap.

 

Förslag på föreläsningar med Caroline Mohr

GÖR SUCCÉ MED ETT MINDSET I VÄRLDSKLASS! – Lär dig förbättra din mentala styrka, skaffa dig ett laser- fokus och bli en mästare på att hantera utmaningar.

MAXIMERA DIN POTENTIAL – Upptäck din inre drivkraft, lär dig sätta meningsfulla mål och bli ett proffs på att använda och öka motivation för att skapa de resultat du vill ha.

UTMANA DINA RÄDSLOR OCH LEV MER! – Lär dig besegra och frigöra dig från dina rädslor och lev mer! Öka ditt mod, ta viktiga beslut och expandera din komfortzon bortom lagom.

"Caroline Mohr, en segrare med ett mindset i världsklass! I mars 2020 samlades två av MiGs affärsnätverk för att lyssna på Caroline Mohr. Hon har en magisk berättarteknik med ett innehåll som fick oss alla att glömma vardagen och istället reflektera över våra val i livet. Val som vi kan påverka, allt annat är oväsentligt. Att Caroline under en övning dessutom lyckades med att skapa en nästan overklig "föreställning" där vi var huvudpersonerna och genom visualisering kände makten att styra vår framtid, - det var överkurs på riktigt."

- Marknadsföreningen i Göteborg

"Caroline har en fantastisk gåva. Hon berör människor på djupet och ingjuter både djup reflektion och en optimism som kan förflytta berg. Hennes engagerande föreläsningar har förgyllt både vårat Inclusion & Diversity event och vår Internationella kvinnodag på KPMG. Caroline är en sällsynt talare med en talang som få besitter. Hon är relevant inom alla organisationer och kulturer som vill nå framgång och välgång i sin business."

- KPMG

Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Gör succé med ett mindset i världsklass!
Maximera din potential
Utmana dina rädslor och lev mer!

Utgår från Karlstad, Tyskland

Svenska, Engelska, Tyska

Föreläser inom: Erbjudande: Boka Föreläsning med inkluderad Workshop, Ledarskap, Motivation, Personlig utveckling, Prestation, Självledarskap, Träning, Workshops

Mer information:


kunskapsområden:
 • ledarskap
 • förändring
 • personlig utveckling
 • självledarskap
 • träning
 • motivation

Intresseanmälan för Caroline Mohr

Skicka en kostnadsfri förfrågan direkt till föreläsaren.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor

Fotograf:Emelie Spjuth Svärd

Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Gör succé med ett mindset i världsklass!
Maximera din potential
Utmana dina rädslor och lev mer!

Utgår från Karlstad, Tyskland

Svenska, Engelska, Tyska

Föreläser inom: Erbjudande: Boka Föreläsning med inkluderad Workshop, Ledarskap, Motivation, Personlig utveckling, Prestation, Självledarskap, Träning, Workshops

Mer information:


kunskapsområden:
 • ledarskap
 • förändring
 • personlig utveckling
 • självledarskap
 • träning
 • motivation
close

Tack för din förfrågan

Ditt meddelande har skickats. Föreläsaren kommer återkomma till dig så fort som möjligt med svar på dina frågor.