Vi hjälper gärna till att hitta & boka rätt föreläsare. Ring oss på 0707 25 87 24 alt. maila info@curemo.se Välkommen!

Chris PetterssonKontakta

FÖRELÄSARE, COACH, PROGRAMLEDARE, FÖRFATTARE

Fotograf: Peter Fredriksson

Chris Pettersson drabbades under flera år av psykisk ohälsa i sitt vuxna liv innan han lyckades vända tillvaron för att uppnå stora framgångar i livet. Chris är personen som inte lämnar någon oberörd. Hans berättelse utgår ifrån sina erfarenheter i barndomens Växjö och hur jantelagen, mobbing och känslan av att vara annorlunda blandas med hans erfarenheter som nattklubbschef, toppsäljare och stjärnföreläsare.

Erbjudande via Curemo:  Boka Chris Pettersson för en skräddarsydd föreläsning + en inkluderad workshop utan extra kostnad. En workshop är nästa steg i förändringsarbetet och hjälper ert team/organisation att nå önskat resultat. För att ta del av erbjudandet klicka på ”Mer info”.

Mer info

Presentation

Samtliga av Chris föreläsningar utgår ifrån hans egna liv och upplevelser och med den psykiska ohälsa och mörker som har blandats med framgång och total lycka så är Chris det ultimata exemplet på en person som visar vägen för vikten av att kunna leda sig själv. Idag kan Chris bland annat titulera sig programledare, författare till boken”Motivation och försäljning i en digital värld” och eftertraktad föreläsare med mer än 550 föreläsningar inom företagsutveckling och motivation.

Chris Pettersson är en av Sveriges i särklass bästa föreläsare sett till retorik och framförande. Han har ett långt och gediget CV inom sin karriär som affärsutvecklare och föreläsare.

I Chris föreläsningar och i hans coachingssamtal pratar han om det förebyggande arbetet, men också vad som händer när allting faller. Vad kan man göra som individ och anhörig? De utmaningar han ofta möter är låg motivation, sviktande empati, rädslor, tvivel på egen och andras förmåga. Detta är ämnen han gärna talar och coachar inom.

”Jag fick diagnoserna OCD och hälsoångest. I de perioder då det var som värst blev jag helt lamslagen och varken vågade, kunde eller ville gå utanför dörren eller ens ur sängen. ”

De utmaningar som Chris bland annat kan föreläsa inom är:

 • Psykisk ohälsa
 • Stress för backstabbing
 • Låg motivation
 • Sviktande empati
 • Rädslor
 • Tvivel på egen och andras förmåga

Chris har bland annat följande meriter:

 • Författare av boken Motivation och försäljning i en digital värld.
 • Tidigare säljchefsroller på C More och Teleperformance.
 • Tvåfaldig vinnare av utmärkelsen “Topp 100 populäraste föreläsare” av oberoende tidningen EventEffect.
 • Globalt COPC Certifierad Kundservicechef.
 • Globalt COPC Certifierad coach.

Chris föreläser även inom områden som affärsutveckling, sälj och service, arbetsrelationer, mental hållbarhet och motivation.

 

Till helvetet och tillbaka igen
– En motivation i psykisk (o)hälsa

Detta är föreläsningen som låter dig som aldrig varit nära psykisk ohälsa eller som har tittat på från sidlinjen att kunna följa mer rakt ned i det avgrundsdjup som psykisk ohälsa kan innebära. Du får förståelse för hur det kan kännas och vad man kan uppleva.

Därefter så reser vi tillbaka och får möta de fantastiska möten, ljuset, de goda människorna och förändringarna som kan rädda liv. Vad kan du som person vid sidan om göra för att skapa ljus och goda möten?

Detta är en föreläsning som syftar till att ge dig förståelse t.ex. som chef, som vän, som tränare eller som partner till någon som går igenom ett helvete. För du kan göra skillnad om du bara vill.

 

Jag dog varje natt
– Och föddes varje morgon

Han berättar om sina tankar och resa från sängliggande till springande och alla händelser däremellan som fick honom att idag vara en mycket starkare individ med en comeback som inte många skulle klarat av. Han ger dessutom sina bästa tips för dig som mår psykiskt dåligt eller som har fastnat i destruktiva tankar och beteenden.

 

När allting faller – 10 actions när livet går åt helvete

Med sina egna erfarenheter i bagaget så tar Chris med dig på en resa som skall hjälpa dig att förstå vad du själv kan göra när ditt liv faller samman pga psykisk ohälsa. Det är nycklar för att förstå dig själv men också nycklar för att ta dig ur tankar och mönster som drar ner dig! Du får med dig 10 stycken konkreta actions för att du skall kunna sätta upp en actionplan, en handlingsplan för ditt tillfrisknande.

Samtliga actions och nycklar är baserade på empiriska och evidensbaserade erfarenheter. Chris berättar också på ett pedagogiskt sätt i denna föreläsning anekdoter och historier kopplade till nycklarna som får åhöraren att än mer förstå kontexten i vilken de kan användas.

 

Även monster skall dö

Denna föreläsning handlar om Chris och många andras vidare kamp mot sin psykiska ohälsa. Hur hans egen fight tog ny fart och gav frukt när han skapade sina unika metoder och actions för att ta sig an sina egna demoner, sina monster. Han berättar på ett målande sätt hur hans tankegångar gick de där åren och hur hans barndom blandat med ungdom och vuxenliv har påverkat både hans sätt att se på världen, men också hur han har lärt sig att bemöta den.

Du får självklart veta hur du kan bemöta dina monster och du kommer efter denna föreläsning inse, att även de monster du har framför dig skall dö, precis som allt annat.

Inget är för evigt, inte ens dina monster!


Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Till helvetet och tillbaka igen – En motivation i psykisk (o)hälsa
Jag dog varje natt – Och föddes varje morgon
När allting faller – 10 actions när livet går åt helvete

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Barn & ungdom, Erbjudande: Boka Föreläsning med inkluderad Workshop, Mental hälsa, Psykisk ohälsa


Kunskapsområden:
 • psykisk ohälsa
 • försäljning och kundservice
 • motivation
 • affärsutveckling,
 • arbetsrelationer,
 • mental hälsa

Intresseanmälan för Chris Pettersson

Skicka en kostnadsfri förfrågan direkt till föreläsaren.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor

Fotograf: Peter Fredriksson

Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Till helvetet och tillbaka igen – En motivation i psykisk (o)hälsa
Jag dog varje natt – Och föddes varje morgon
När allting faller – 10 actions när livet går åt helvete

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Barn & ungdom, Erbjudande: Boka Föreläsning med inkluderad Workshop, Mental hälsa, Psykisk ohälsa


Kunskapsområden:
 • psykisk ohälsa
 • försäljning och kundservice
 • motivation
 • affärsutveckling,
 • arbetsrelationer,
 • mental hälsa
close

Tack för din förfrågan

Ditt meddelande har skickats. Föreläsaren kommer återkomma till dig så fort som möjligt med svar på dina frågor.