Vi hjälper gärna till att hitta & boka rätt föreläsare. Ring oss på 0707 25 87 24 alt. maila info@curemo.se Välkommen!

Christian WassKontakta

FÖRELÄSARE, CIVILEKONOM, FÖRFATTARE

Fotograf: Marianne Valentin

Christian Wass liv förändrades radikalt över en natt. Med sin makalösa berättelse har han fått ta del av och nominerats till flertalet talarpriser. När livet ställs på sin spets och känns smärtsamt så behöver vi hitta och utveckla vår inneboende kraft. Vi får ta del av resan genom de olika förändringsfaserna och hur var och en av oss kan reflektera över vår egen situation och finna nya perspektiv.

 

Presentation

Hur vi förhåller oss till livets utmaningar kan te sig väldigt olika utifrån våra individuella erfarenheter och var vi befinner oss i livet. Som 20-åring hade Christian en klar bild av en framtid som civilekonom, ett välbetalt jobb inom finansbranschen, familj och ett stort fint hus i ett trevligt område. Den där dagen när han dök från badbryggan förändrades allt och Christian blev förlamad från bröstet och nedåt samt även delvis i armarna. Han kastades in i en ny situation och en resa mot att hitta tillbaks till livet och en ”normal” tillvaro. Från den dagen har livet kantats av utmaningar men målet har alltid varit glasklart.

”När det blåser upp till storm bygger en del vindskydd, andra bygger väderkvarnar.”

Han blev ifråntagen nästan alla hans fysiska förmågor och fick lära sig att möta människor igen utifrån en helt ny livssituation.

20 år senare och med den kunskap och de insikter Christian har idag så har han trots en lång kamp med otaliga motgångar längs vägen lyckats uppfylla sina drömmar om det liv han hade som 20-åring. Han har sedan 2008 föreläst för en bred publik om förändringens olika faser, det egna ansvaret i processen, 3 konkreta förändringsverktyg och hur vi tillsammans kan bli starkare.

Som föreläsare berör han sin publik på djupet men bjuder även på många skratt med både värme och humor. Idag är han en flitigt anlitad föreläsare både i Sverige och Norge och har föreläst för tusentals människor på företag och i olika organisationer. Publiken får ta del av konkreta verktyg som är applicerbara både i arbetslivet och privat och mellanmänskliga verktyg som varit oerhört viktiga under hans livsresa. 2019 blev han framröstad till topp 100 föreläsare i Sverige. 2012 blev han nominerad till Stora Talarpriset och kandiderade även till Augustpriset med sin självbiografi ”Invalido – på ett ögonblick förändrades allt.” 2010 blev han utsedd till en av årets inspiratörer av tidningen LEVA.

Christian Wass föreläsning passar lika bra för personalutveckling, ledarskapsutveckling, teambuilding  och som inspirationsboost. Föreläsningen kan varieras från 45 – 150 min.


Övrig Information

Pris: 15.000 - 25.000 kr

Förslag på innehåll:

Mindfuckness - En föreläsning om att tänka annorlunda

Utgår från Göteborg

Svenska

Föreläser inom: Arbetsglädje, Förändring, Mental hälsa, Motivation, Personlig utveckling

Mer information:


Kunskapsområden:
  • personlig utveckling
  • förändring
  • motivation
  • mental hälsa

Intresseanmälan för Christian Wass

Skicka en kostnadsfri förfrågan direkt till föreläsaren.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor

Fotograf: Marianne Valentin

Övrig Information

Pris: 15.000 - 25.000 kr

Förslag på innehåll:

Mindfuckness - En föreläsning om att tänka annorlunda

Utgår från Göteborg

Svenska

Föreläser inom: Arbetsglädje, Förändring, Mental hälsa, Motivation, Personlig utveckling

Mer information:


Kunskapsområden:
  • personlig utveckling
  • förändring
  • motivation
  • mental hälsa
close

Tack för din förfrågan

Ditt meddelande har skickats. Föreläsaren kommer återkomma till dig så fort som möjligt med svar på dina frågor.