Vi hjälper gärna till att hitta & boka rätt föreläsare. Ring oss på 0707 25 87 24 alt. maila info@curemo.se Välkommen!

Elisabeth WahlinKontakta

INSPIRATÖR, FÖRFATTARE, FÖRELÄSARE
ELISABETH WAHLIN - CUREMO


Elisabeth Wahlin ger er de rätta redskapen och energikicken för att orka leverera, fatta rätt beslut och hitta glädjen i vardagen. I ett samhälle där vi alla behöver orka med både familj, arbete och de utmaningar som livet ställer oss inför behöver vi förstå hur vi kan nyttja vår energi maximalt och hitta vår inre drivkraft och kreativitet. Ni får en underhållande och energihöjande upplevelse av en mycket erfaren och uppskattad föreläsare. Elisabeth är författare till böckerna ”Yes” och ”Nu” som har inspirerat många till att skapa förändringar i sin tillvaro och hitta drivkraften att göra det man drömmer om. 

 

Bokerbjudande:  För att ta del av erbjudandet klicka på ”Mer info”.

Mer info

Presentation

Elisabeth brinner för att entusiasmera, beröra och lyfta andra. Med lång erfarenhet både som företagsledare, entreprenör, och mamma till ett barn med ADHD har hon själv länge använt sig av välfungerande tekniker som hur man hittar och behåller rätt inställningar till sig själv och sin omgivning. Hur kan vi klara av livets tuffa utmaningar utan att själva bli för hårt drabbade och må dåligt längs vägen? Ett sätt är att lära sig älta det goda i livet istället för det negativa som vi ofta har på autopilot.

”När du blir mer medveten om vad som driver just dig, hur du hittar din energi och hur du kan jobba med din inställning och bemötande, blir det enklare att fatta beslut, leda och samarbeta. Alla är vinnare!”

Under sin karriär och i sitt privatliv han Elisabeth stött på många olika sorters människor som lärt henne mycket om sig själv och vikten av att ha en god inställning till livet. Hon har själv ställts inför många utmaningar som när hennes son fick sin ADHD-diagnos på 90-talet eller under sin karriär som företagsledare och projektansvarig. Att behålla rätt inställning är en utmaning, men med Elisabeths tekniker så kan alla komma en bra bit på väg. Elisabeth använder sig av en välbeprövad drivkraftsmodell och ett härligt energiboost-program – en plattform som hjälper dig att motivera både dig själv och andra – såväl i arbetslivet som privat. Att kunna vara öppen och entusiastisk är faktiskt något man kan lära sig. Se livet som en kontorsstol – det handlar oftast om rätt inställning!

”Under mina jobbiga stunder så tittar jag inåt och fokuserar på vad som faktiskt är bra i mitt liv, för att skapa en realistisk syn på tillvaron och få mer perspektiv. Att dessutom göra mer av det som ger mig energi är en klar framgångsfaktor. När alla depåer på nytt är fyllda kan jag sedan ge till andra.” 

Hon bjuder på en igenkännande föreställning med många skratt där hon blandar sina egna historier med konkret fakta och användbara verktyg. På ett öppet och ärligt sätt får hon med sig publiken på en resa som väcker känslor med aha upplevelser och sprudlande energi. Hennes föreläsningar är lättsamma, interaktiva och engagerar många sinnen. Allt för att skapa en helhet att sedan göra något av själv.

 

Elisabeths föreläsningar besvarar bland annat följande frågor:

 • Hur hittar du dina drivkrafter/din inre motivation?
 • Vad krävs för att orka mera och inte ge upp?
 • Hur fyller du på med ny energi när det tar emot?
 • På vilket sätt kan du påverka din inställning?
 • Hur bemöter du dig själv och andra?

 

Vad får publiken med sig?

 1. Insikten om din egen drivkraft, som gör det enklare att fatta rätt beslut och ger energi och välbefinnande i vardagen.
 2. Nyttjandet av dina energigivare, som bidrar till bättre hälsa, livslust, glädje och ökar förmågan att se möjligheter.
 3. Förståelsen om din egen inställning och bemötande, som leder till en öppnare attityd och mer välkomnande sätt.

Föreläsningarna har olika tidsformat från 45 min till 1,5 timme och Elisabeth anpassar sina föreläsningar efter målgruppen och kan även specialskriva material vid förfrågan. Hon har haft hundratals öppna och skräddarsydda inspirationsföreläsningar för företag och organisationer i olika branscher runt om i Sverige. Hennes specialitet är personlig utveckling och självledarkap med fokus på vad som driver oss framåt och ger oss mer energi.

 

Förslag på föreläsningar med Elisabeth Wahlin

100% inspiration– om drivkraft, energi, inställning och bemötande 

Med glimten i ögat, humor och en sprudlande entusiasm bjuder Elisabeth på härliga inspirationsföreläsningar med interaktivitet, unikt bildspel samt storytelling när den är som bäst! Du får konkreta verktyg till hur du kan hitta nyckeln till dina drivkrafter och energin i vardagen genom en speciell drivkraftsmodell och ett härligt energiboost-program – en plattform som hjälper dig att motivera både dig själv och andra – såväl i arbetslivet som privat.

"Du gav oss precis vad vi behövde just nu! Ditt upplägg var mycket varierat och bra och det fungerade utmärkt trots att vi körde digitalt. Även om du inte kunde höra publikens uppskattning genom datorn, så kan jag lova dig att den fanns där. Sammanfattningsvis – toppenbra helt enkelt!"

- Lena Artman, Marketing (Communications Manager) – Braun Medical AB

"Elisabeth är en mycket karismatisk och duktig föreläsare med djup kunskap i sina ämnen och som inte lämnar någon oberörd."

- Eva Rahkonen – Philips AB

"Inspirerande, engagerande och lyhörd är några av alla de positiva egenskaper som Elisabeth har som föreläsare. Hon bjuder på sig själv och sina erfarenheter på ett sätt som trollbinder lyssnaren. Det blir aldrig en tråkig stund och hennes sätt att motivera och inspirera gör att man går därifrån med en känsla av värme och hopp."

- Lena Fransson Nordalen (Hälsoutvecklare) – Knivsta kommun

Övrig Information

Pris: 15.000 - 20.000 kr

Förslag på innehåll:

100 % inspiration! – om drivkraft, energi, inställning och bemötande

Utgår från Mälardalen, Dalarna

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Bemötande, Förändring, Inspiration, Självledarskap


Kunskapsområden:
 • drivkraft
 • energi
 • inställning
 • bemötande

Intresseanmälan för Elisabeth Wahlin

Skicka en kostnadsfri förfrågan direkt till föreläsaren.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor
ELISABETH WAHLIN - CUREMO


Övrig Information

Pris: 15.000 - 20.000 kr

Förslag på innehåll:

100 % inspiration! – om drivkraft, energi, inställning och bemötande

Utgår från Mälardalen, Dalarna

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Bemötande, Förändring, Inspiration, Självledarskap


Kunskapsområden:
 • drivkraft
 • energi
 • inställning
 • bemötande
close

Tack för din förfrågan

Ditt meddelande har skickats. Föreläsaren kommer återkomma till dig så fort som möjligt med svar på dina frågor.