Vi hjälper gärna till att hitta & boka rätt föreläsare. Ring oss på 0707 25 87 24 alt. maila info@curemo.se Välkommen!

Gustav Stenbeck Kontakta

TECHENTREPRENÖR, INVESTERARE
Gustav Stenbeck


Gustav Stenbeck är riskkapitalist inom hållbara affärer. Den tidigare miljöaktivisten ger en tydlig och informativ inblick i hur hållbarhet och lönsamhet speglar framtidens företagsklimat. Han har blivit utsedd till en av Sveriges tre bästa hållbarhetschefer och har även fått nomineringar för sina prestationer som talare med en rad uppdrag för stora, samt internationella bolag. Med sitt breda spektrum från startup-världen till multinationella bolag och företag inom hållbarhet har han en unik insyn i den företagsvärld som håller på att förändras dramatiskt. 

Läs inlägg om ”Trenderna i hållbarhet” av Gustav Stenbeck.

Presentation

Hållbarhet har inte bara kommit för att stanna utan håller på att växa sig allt starkare. Ingen kommer att kunna undgå att se över sitt eget fotavtryck längre, både på det individuella planet men framförallt inom företagsvärlden. Som företagsledare behöver du ligga steget före de regler och lagar som finns då detta bara är en början på den transformation som kommer ske i samhället och för våra företag.

Istället för att se hållbarhetsfrågorna som separata från övriga verksamheten visar Gustav på hur ni kan agera i linje med dem och vinna framgångsrika affärer oberoende av vilken branch man verkar inom. Som föreläsare tänder han nytt ljus över begreppet hållbarhet och CSR vilket gör det enkelt och begripligt. Han föreläser med stor passion, energi och humor som väcker intresse från åhörarna. Intresse och inspiration till att vilja bidra till att skapa en vinst både för sig själv och planeten.

Hans enorma intresse för hållbara affärer gör att han lägger all sin tid på att hjälpa och investera i företag som leder just till detta – hållbara affärer. Med mer än 15 år inom branschen har han lång erfarenhet av vilka hållbarhetsinitiativ som fungerar inom olika verksamheter och utmanar många tidigare sanningar inom hållbarhetsområdet.

“Etablerade bolag är ofta fast i den affärsmodellen som de alltid har haft. Här går det att med ganska enkla metoder göra förändringar som både känns och märks för kunderna, personalen och beslutsfattare.”

Gustav har ett brinnande engagemang för bolag, organisationer och myndigheters förändringskraft, vilket framgår tydligt i hans föreläsningar.

Han ser optimistiskt på hur vi kan använda tekniken till vår fördel och för att bidra till ett bättre samhälle både för företagare och kunder. Han har tidigare blivit utsedd till en av Sveriges tre bästa hållbarhetschefer när han jobbade för Petter Stordalen och Nordic Choice Hotels.

– Vill ni ha svar på hur ni ska tänka och agera för att nå nya framgångar med hjälp av hållbarhet som strategi? – Vad som verkligen fungerar och vad som hör till gamla sanningar? – Hur kommer framtidens företagsklimat att se ut och hur ska just ni agera för att skapa bättre förutsättningar och dra nytta av de möjligheter som erbjuds? – Hur andra företag framgångsrikt har använt sig av hållbarhetsstrategier för att växa och bli mer konkurrenskraftiga.

 

Förslag på föreläsningar med Gustav Stenbeck

Full fart mot framtiden – hållbarhet och business

 • Det är nu eller aldrig! Gustav Stenbeck menar att vi måste höra den oumbärliga företagsläxan NU – den är avgörande för företagens succé i framtiden.
 • Gustav Stenbeck visar på varför företagen med hållbarhetstänk kommer att klara sig bäst i framtidens konkurrensmarknad.
 • En Gustav Stenbeck föreläsning är fri från nonsens och gissningar. Istället är det full fart mot framtiden, där ditt företag får ta del av konkreta verktyg, spännande vinklar och ovärderlig kunskap
 • Hör av dig till oss på Athenas för att boka en Gustav Stenbeck föreläsning!

""

-

""

-

Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Full fart mot framtiden - hållbarhet och business

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Corporate Social responibility (CSR), entreprenörskap, Hållbarhet


Kunskapsområden:
 • hållbarhet
 • hållbara affärer
 • startup
 • entreprenörskap

Intresseanmälan för Gustav Stenbeck

Skicka en kostnadsfri förfrågan direkt till föreläsaren.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor
Gustav Stenbeck


Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Full fart mot framtiden - hållbarhet och business

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Corporate Social responibility (CSR), entreprenörskap, Hållbarhet


Kunskapsområden:
 • hållbarhet
 • hållbara affärer
 • startup
 • entreprenörskap
close

Tack för din förfrågan

Ditt meddelande har skickats. Föreläsaren kommer återkomma till dig så fort som möjligt med svar på dina frågor.