Isabelle SjövallKontakta

NEURODESIGNER, FÖRFATTARE, FÖRELÄSARE


Isabelle Sjövall är en flitigt anlitad expert inom neurodesign – inredning som främjar vår hälsa och produktivitet. Hon har stor kunskap kring hur vår hjärna reagerar på fysiska miljöer och är medförfattare till den uppmärksammade boken Neurodesign- Inredning för hälsa, prestation och välmående.

 

Presentation

Isabelle föreläser kring Neurodesign, hållbarhet och arbetsmiljöfrågor och har som syfte att förbättra människors hälsa och livskvalitet. Hon arbetar idag med utformning av framtidens skolor, kontorsmiljöer, vårdboenden samt som expert i bolagsstyrelser, och koncernledningar. Hon har mer än 14 års erfarenhet inom sitt yrkesområde.

Neurodesign är en tvärvetenskapligt område som kombinerar hjärnforskning med design och har fått stor uppmärksamhet inom fastighets- och designbranschen. Med Neurodesign kan företag och organisationer optimera sin arbetsmiljö för att skapa en positiv påverkan på människor både psykologiskt och fysiologiskt. Det finns många stressmoment i moderna arbetsmiljöer så det gäller att finna en bas för medarbetarna som är så stressfri som möjligt.

”Vi människor tillbringar omkring 90 procent av våra liv inuti byggnader och miljöerna som vi befinner oss i påverkar oss både psykologiskt och fysiologiskt. Med hjälp av modern forskning, medvetna val och rätt design har vi fantastiska förutsättningar att påverka alla aspekter av hållbarhet i våra liv; mänsklig, ekologisk och ekonomisk.”

Med Neurodesignens hjälp kan företag och organisationer skapa miljöer utefter behov och beroende på vad utrymmet ska användas till. Visste du till exempel att med ett rum med lågt i tak gör det lättare att fokusera på detaljer eller att goda dofter stimulerar till mer effektiva arbetsstrategier? Om man vill främja kreativitet, minska stress och öka sitt fokus är Neurodesign ett verktyg som kan skapa stor skillnad för såväl arbetsgruppen som i det privata hemmet.


Övrig Information

Pris: Enligt offert

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Arbetsmiljö, Hälsotrender, Inredning

Mer information:


Kunskapsområden:
  • neurodesign
  • inredningsdesign
  • arbetsmiljö och design

Intresseanmälan för Isabelle Sjövall

Skicka en kostnadsfri förfrågan direkt till föreläsaren.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor


Övrig Information

Pris: Enligt offert

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Arbetsmiljö, Hälsotrender, Inredning

Mer information:


Kunskapsområden:
  • neurodesign
  • inredningsdesign
  • arbetsmiljö och design
close

Tack för din förfrågan

Ditt meddelande har skickats. Föreläsaren kommer återkomma till dig så fort som möjligt med svar på dina frågor.