Vi hjälper gärna till att hitta & boka rätt föreläsare. Ring oss på 0707 25 87 24 alt. maila info@curemo.se Välkommen!

Jenny ÅkermanKontakta

PEDAGOG, FÖRELÄSARE, FÖRFATTARE


Jenny Åkerman som även kallas Hjärnladyn, ger en informativ och underhållande föreläsning kring hjärnan och hur vi människor fungerar. Hon är en erfaren och omtyckt föreläsare med uppdrag i hela landet och ute i Europa. Talesperson och f.d ordförande för Mensa i Sverige och författare till flertalet böcker, däribland Träna ditt minne. Jenny föreläser inom ämnen som minnesträning, hjärnan, diagnoser, röstträning och retorik.

.

Erbjudande via Curemo:  Boka Jenny Åkerman för en skräddarsydd föreläsning + en inkluderad workshop utan extra kostnad. En workshop är nästa steg i förändringsarbetet och hjälper ert team/organisation att nå önskat resultat. För att ta del av erbjudandet klicka på ”Mer info”.

Mer info

 

Presentation

Övertygad om att vi kan mer än vad vi tror, både vad gäller ren kompetens som attityd så vill Jenny Åkerman visa på människans inneboende godhet och intelligens. Jenny är pedagog med stor kunskap om hjärnans förmågor. Under hennes föreläsningar får man lära sig att förenkla sin vardag genom exempelvis minnesträning, hur det fungerar när våra tankar och minnen skapas samt hur vi kan styra dem.

Användbara tankar och tips förmedlas om hur vi alla kan använda våra mentala resurser på bästa sätt, hur vi kan och bör behandla varandra och oss själva för att må bra. Ren styrketräning för hjärnan! Hon visar träffsäkra exempel från vår vardag och vårt arbetsliv och underhåller med halsbrytande humor och allvar på samma gång.

”Man lämnar föreläsningen förälskad i sin egen hjärna.”

Listad som en av de 100 bästa föreläsarna i Sverige kan man förvänta sig ett framförande med tydlighet, allvar och en stor portion humor. Innehållet är alltid allmängiltigt, lärande och roligt. Jenny Åkerman levererar alltid med högsta kvalitét och säkerställer att önskemål om innehåll, ton och slutligt resultat infrias. Vad ska åhörarna tänka, känna och vilja göra efter föreläsningen? Hon gör aldrig samma föreläsning två gånger men utgår vanligtvis från en eller fler av sina olika teman. Åhöraren lämnar föreläsningen kunnigare, hoppfullare och sugen på att lära mer om andra och om livet i stort.

”Stor seriositet i kombination med min humor och mina skådespelartalanger bidrar mycket till den höga kvalitet som åhörarna upplever. Det blir en bra balans mellan utbildning och underhållning.”

Med nya kunskaper om hur vi människor fungerar, och därmed agerar, blir effekten också att lyssnaren får ett högre självförtroende och känner större ödmjukhet inför andra. Detta i sin tur leder till en ökad förmåga till gott samarbete. Ett framförande av Jenny Åkerman  passar bra både till stora och små grupper och som inledning eller avslut på en stor konferens, halv- eller heldagsseminarie och för en blandad publikskara.

FÖRSLAG PÅ FÖRELÄSNINGAR MED JENNY ÅKERMAN

Ja tack, Hjärna! – Från hjärncell till framgång. Om hjärnan, minnet, kreativitet och kommunikation.

Träna ditt minne – Baserad på boken med samma namn. Lämna föreläsningen med ny lust att lära, och med kunskap om hur du nu kan lära dig mer på nya stimulerande och effektiva sätt. 

Rösträtt! – Vårt viktigaste arbetsredskap. Hur rösten fungerar, och om hur man hittar och underhåller sin allra mest framgångsrika röst.

Spring i hjärnan? – Alla måste få använda sig av sig.
 Om särbegåvning och om hjärnans plasticitet.

Kära diagnoser-Vår bästa tid är nu – Informativ och hoppfull föreläsning om egna diagnoser, hög IQ och om att vara Aspergermamma.

”Du lyckades verkligen både inspirera och utmana oss. Och tack för att du fångade in precis det som vi hade önskat. Det blev en perfekt avslutning på vår nätverksträff.” – Kerstin de Potocki, Stockholms Läns Landsting.

”Kan man få vardagen att fungera som Bipolär, ha ADHD, hög IQ och vara Asperger-mamma? Lyssna på Jenny som är en underbar engagerande föreläsare! Inte en minut under hennes föreläsning är utan beröring i det inre!”– Maria Cederlöf (Projektledare) Mässan för Psykisk (o)hälsa, EXPO MEDICA.

"Det var väldigt bra. Riktigt bra med att visa på hjärnan och dess funktioner och att göra det på ett lättförklarligt sätt. Helt annorlunda än de föreläsningar de vanligtvis har om bemötande. Det som är så bra med Jenny är att hon är en helt vanlig människa, hon försöker inte göra sig till. Hon är väldigt inspirerande, hon är bra på att härma andra, dvs skådespela. Hade hon haft böcker med sig, hade hon sålt en massa."

- Jaana Haaru, Systembolaget Norrbotten

"Jenny Åkerman – en föreläsare att minnas! Collectum hade det stora nöjet att bjuda in Jenny Åkerman som föreläsare på en internkonferens i april 2013. Föreläsningen blev en succé bland medarbetarna. De tre timmarna kändes aldrig långa eftersom Jenny med stor träffsäkerhet blandade seriöst med lättsamt och teori med praktik. Med inlevelse, mimik och uttrycksfullt kroppsspråk bjöd hon på många skratt och tankeväckande insikter."

- Anders Moberg (VD), Collectum AB

"Kan man få vardagen att fungera som Bipolär, ha ADHD, hög IQ och vara Asperger-mamma? Lyssna på Jenny som är en underbar engagerande föreläsare! Inte en minut under hennes föreläsning är utan beröring i det inre!"

- Maria Cederlöf (Projektledare) Mässan för Psykisk (o)hälsa, EXPO MEDICA.

Övrig Information

Pris: 25.000 - 40.000 kr

Förslag på innehåll:

Ja tack, Hjärna!
Träna ditt minne!
Rösträtt!
Spring i hjärnan? - Om särbegåvning och om hjärnans plasticitet.
Kära diagnoser -Vår bästa tid är nu

Utgår från Stockholm

Svenska

Föreläser inom: Barn & ungdom, Diagnoser, Erbjudande: Boka Föreläsning med inkluderad Workshop, Förändring, Hjärnan, Kommunikation, Mental hälsa, Prestation, Rösten, Workshops

Mer information:


Kunskapsområden:
 • hjärnan
 • diagnoser
 • röstträning
 • retorik
 • presentationsteknik
 • kommunikation
 • minnesträning
 • snabbläsning
 • mindmapping

Intresseanmälan för Jenny Åkerman

Skicka en kostnadsfri förfrågan direkt till föreläsaren.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor


Övrig Information

Pris: 25.000 - 40.000 kr

Förslag på innehåll:

Ja tack, Hjärna!
Träna ditt minne!
Rösträtt!
Spring i hjärnan? - Om särbegåvning och om hjärnans plasticitet.
Kära diagnoser -Vår bästa tid är nu

Utgår från Stockholm

Svenska

Föreläser inom: Barn & ungdom, Diagnoser, Erbjudande: Boka Föreläsning med inkluderad Workshop, Förändring, Hjärnan, Kommunikation, Mental hälsa, Prestation, Rösten, Workshops

Mer information:


Kunskapsområden:
 • hjärnan
 • diagnoser
 • röstträning
 • retorik
 • presentationsteknik
 • kommunikation
 • minnesträning
 • snabbläsning
 • mindmapping
close

Tack för din förfrågan

Ditt meddelande har skickats. Föreläsaren kommer återkomma till dig så fort som möjligt med svar på dina frågor.