Vi hjälper gärna till att hitta & boka rätt föreläsare. Ring oss på 0707 25 87 24 alt. maila info@curemo.se Välkommen!

Jesper EkKontakta

FÖRELÄSARE, UTBILDARE


Jesper Ek är en uppskattad föreläsare både i Sverige och i Europa inom ledarskap och engagemang. Han ger oss konkreta verktyg och tips kring hur företag idag kan gå från förlust till vinst med fokus på människorna istället för resultaten. Utmaningen idag är inte hårdare konkurrens och en snabbare innovationstakt utan istället att hitta engagemang, motivation och energi hos medarbetarna. Han har framgångsrikt hjälpt företag att bli mer lönsamma genom fokus på vision, ett klart och tydligt syfte och en positiv företagskultur. Dessa är ingredienserna för att skapa bestående positiva resultat.  

 

Presentation

Med över 20 års erfarenhet från chef- och ledarpositioner inom olika större företag valde Jesper Ek att fokusera helhjärtat på att föreläsa och utbilda. Att vägleda företag till att uppnå sin potential och skapa lönsamma resultat genom att fokusera på vad som driver deras medarbetare framåt och fyller deras syfte på arbetsplatsen. Ett framgångsrikt ledarskap handlar om att skapa mening och engagemang där viljan och visionen är densamma hos medarbetarna. Vi människor är konstruerade till att finna mening i våra liv och i allt vi tar oss för och finner vi inte vad vi söker så finns risken att vi tappar motivationen och resultatet blir lidande.

”Om du lyssnar för att förstå istället för att svara kommer du långt. Oftast finns svaren nämligen redan bland medarbetarna, det gäller bara att ta sig tid till att lyssna.”

Hans föreläsningar är inspirerande med en praktisk inriktning som skapar en ny syn på den mänskliga ledarrollen och på företagande. Han har förmågan att sätta sig in i olika sorters branscher och deras företagskulturer med stor förståelse för vad som krävs för att skapa en positiv förändring. Han berättar utifrån egna erfarenheter och framgångsrika resultat hur ökat engagemang går hand i hand med ökad vinst.

På bara sex månader lyckades läkemedelsbolaget Roche med samma team att vända den fallande trenden och öka försäljning och engagemang med upp till 70%. Genom att ta del av Jespers kunskap och erfarenhet kring ledarskapets allra viktigaste uppgift – att skapa mening på ett personligt plan för medarbetarna och att veta varför man finns och för vem.

Jesper hjälper er till en nystart eller till att ta ett stort steg framåt i ert förändringsarbete där människan sätts i fokus. Där också gemensamma mål och ett gemensamt fokus hjälper er bana väg för framgångsrika resultat.

 

Förslag på föreläsningar med Jesper Ek

 • Förändringsledning
 • Medarbetarengagemang

"Kan varmt rekommendera Jesper som föreläsare för både små och stora grupper. Jag har personligen hört honom i ett sällskap och ca 40 personer och i sällskap på ca 500. Jesper ger energi och blandar sina personliga erfarenheter med insikter ifrån forskning och media på ett lustfyllt sätt. Men det viktigaste skälet till att välja Jesper är att han utgår ifrån det som är viktigast av allt, nämligen människan och våra medarbetare."

- Mathias Krümmel (Vice President), PostNord Sverige

"Jesper är en person som vet vad han pratar om. Han har gjort det som få trodde var möjligt, vänt ryggen till resultatet. Istället har han vänt sig till människorna och tillsammans med dem åstadkommit närmast osannolika resultat, både ekonomiskt och psykosocialt. Han kan mer om praktisk ledarskap än du och jag tillsammans."

- Thomas Lundqvist - författare, föreläsare och ledarskapsexpert

"Jesper gav oss nya idéer och inspiration till att förnya vårt arbetssätt och hur vi följer upp våra medarbetare. Jag rekommenderar Jesper varmt till varje försäljningsorganisation som behöver nyinjektion till kultur, värderingar och arbetssätt (och förbättrade försäljningsresultat)."

- Christine Hartler (Head of Channel Operations), Telenor Sverige AB

Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Förändringsledning
Medarbetarengagemang

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Förändring, Försäljning, Kultur, Ledarskap, Medarbetarskap, Motivation, Prestation


Kunskapsområden:
 • ledarskap
 • medarbetarskap
 • förändringsarbete/ledning
 • engagemang
 • prestation

Intresseanmälan för Jesper Ek

Skicka en kostnadsfri förfrågan direkt till föreläsaren.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor


Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Förändringsledning
Medarbetarengagemang

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Förändring, Försäljning, Kultur, Ledarskap, Medarbetarskap, Motivation, Prestation


Kunskapsområden:
 • ledarskap
 • medarbetarskap
 • förändringsarbete/ledning
 • engagemang
 • prestation
close

Tack för din förfrågan

Ditt meddelande har skickats. Föreläsaren kommer återkomma till dig så fort som möjligt med svar på dina frågor.