Vi hjälper gärna till att hitta & boka rätt föreläsare. Ring oss på 0707 25 87 24 alt. maila info@curemo.se Välkommen!

Linn VallinKontakta

COACH, UTBILDARE, FÖRELÄSARE
Linn Vallin


Linn Vallin utbildar, coachar och tränar företag inom personlig- och organisatorisk utveckling. Hon har en bakgrund av att  utveckla bolag, driva förändring, tillväxtresor och jobba med kultur och engagemang. Alltid med fokus på människorna. Vad är nycklarna som gör att vi trivs och mår bra? Privat och på jobbet. Redan som junior bordtennisspelare var Linn intresserad av hur hennes mentala styrka och fokus påverkade henne resultat och förmåga att prestera. Detta har sedan dess blivit vad hennes och andras framgångar grundat sig på. Mår du bra så går det bra.

 

Presentation

Linn kom senare att lägga racket på hyllan men hon var fortsatt nyfiken på hur samma tankesätt och teknik skulle påverka hennes liv i det stora både arbete och privatliv? Men vad har organisationer att vinna på detta? Som 22-åring hittade hon sin första personliga livscoach och har sedan dess utbildat sig för att senare utbilda andra.

”Hur ofta känner du tacksamhet och lycka? Livet pågår här och nu, det är inget som kommer sen. Lever du i nuet?”

Linn har sedan dess fördjupat och utbildat sig inom ledarskap, psykologi, affärsutveckling, organisationsutveckling, självledarskapet, neuroledarskap och lycka. Vad får oss att må bra, vara hållbara och effektiva över tid?

Linn ger en intressant och proffsig föreläsning med hjärtat på rätta stället. Både glatt och inspirerande. Hennes egen berättelse lämnar ingen oberörd utan väcker många tankar om hur viktigt det är att ta vara på vad man har och välja att se saker ur ett annorlunda perspektiv. Linn är utbildad  coach genom CoachVille i USA samt CoachHuset i Stockholm.

Att veta i teorin är en sak, att verkligen göra är något helt annat. Det är då du förstår och vet hur det faktiskt känns. Det är också min ledsaga inom det jag utbildar inom. Jag pratar och utbildar endast inom det jag själv har erfarenhet av, det jag själv upplevt, genomfört, testat och gjort. Först då kan jag bli fullt ut autentisk.

Den personliga resa Linn har gjort under de sista fem åren skakade om hennes och familjens tillvaro på djupet. Linn var nära att mista livet men från hennes tillfrisknande förstod hon vilken viktig kunskap hon bar på för att hjälpa henne komma tillbaka på banan igen. Saker som man inte kan förstå genom att läsa sig till det utan som man behöver få uppleva.

”Nu ser jag det som mitt kall att dela med mig av det som hjälp mig, det som faktiskt funkat och det som faktiskt gör skillnad. Det som gör att jag idag oftare känner stor tacksamhet, lycka och balans i livet.”

Linn ger dig vägledning och verktyg, men det är du som gör jobbet. Man går från Tro till Veta för att slutligen Göra.

Hållbar effektivitet – Att leda sig själv

Vad betyder självledarskap? Varför behöver vi kunna leda oss själva? Hur påverkar det mitt mående och mina prestationer?Det är a och o att förstå hur jag leder mig själv på bästa sätt för att kunna prestera på en hög nivå och samtidigt vara hållbara över tid. Mår vi bra så går det bra.

Förståelsen att vi själva fullt har ansvar för våra val, handlingar och beslut. Hur fattar vi beslut? Vet vi verkligen det? Skapa förståelse för vad som är mina egna styrkor, drivkrafter och hur jag säkerställer att jag är på rätt väg mot mina mål. Motivation kommer inifrån och genom att skapa förståelse för sina drivkrafter och styrkor kan vi hålla oss motiverade.


Att utveckla individer – Få tillgång till din potential 

Alla vet känslan av ”flow”. När beslut känns enkla och självklara och jag får mycket gjort på kort tid. Effektivt med hög kvalitet. Det är då vi har tillgång till vår fulla potential och vi känner större livs-och arbetsglädje, vi är mer kreativa, ser lösningar och vi vågar agera och ser positiva resultat.

Det är inte en slump när det händer. Så hur gör vi för att försätta oss i ”flow” så ofta som möjligt? Hur får jag ut största möjliga effekt av min tid och min energi? Hur kan jag bli mer effektiv och få mer gjort på kortare tid?

Återhämtning – Vad är återhämtning egentligen? På vilka olika sätt behöver vi återhämta oss? När? Hur? Rätt återhämtning utgör grunden för att klara av att hantera ett konstant informationsflöde, arbete, träning, relationer, sociala sammanhang och beslutsfattande till exempel. Är vi hållbara och mår bra så går det bra.

Självledarskap i praktiken – Sätta självledarskap på kartan. Vad betyder självledarskap?Varför behöver vi kunna leda oss själva? Hur påverkar det mitt mående och mitt liv? Varför? Förståelse för hur våra vardagliga små beslut påverkar oss själva och våra mål.

Vad är värderingar? Var har vi fått dem ifrån? Vad har de för betydelse i våra liv? Är dem satta? Kan vi ändra på dem?

Förståelsen att vi själva har ansvar för våra val/handlingar/beslut och att vi behöver följa vår egen ”livskompass” för att öka självkänsla, välmående och potential. Förstå vad som är mina egna styrkor, drivkrafter och passion och våga följa dem.

Reflektera kring vad och varför jag gör det jag gör. Stort som smått i livet/arbetslivet. Har vi ett tydligt varför är det lättare att förstå vad jag behöver göra för att uppnå mina mål. Hur tar jag reda på vad jag vill? Många vet vad de inte vill…

Få tillgång till din potential  Alla vet känslan av ”flow, det är då vi har tillgång till vår verkliga potential och plötsligt känns det mesta enkelt. Hur försätter vi oss i flow? När beslut känns självklara och jag får mycket gjort på kort tid. Effektivt med hög kvalitet. Vad behöver vi förstå om oss själva för att ge oss själva bästa möjliga förutsättningar?

Summering: Många praktiska tips och enkla övningar att ta med sig för att börja agera och göra skillnad direkt. Ingen kan göra jobbet åt medarbetarna, utan vi kan ge verktyg och vägledning.

 

FLOW 

Alla vet känslan av att vara i ”flow”. En skön känsla när saker och ting faller på plats, du är mer kreativ, känner större livs-och arbetsglädje, löser problem enklare för att nämna några. Är det bara ren och skär tur att hamna i flow?

Framgång för mig börjar med välmående. Framgången i att oftare känna lycka och skapa flow i livet och arbetslivet. Och mår du bra, så går det oftast bra. Och ja, du kan skapa mer flow i ditt liv med rätt ingredienser. Vad funkar faktiskt på riktig? Och hur känns det?  Det är lätt att läsa en bok eller få en teori presenterad för sig av något proffs, och liksom där och då känna sig superpeppad.

Javisst, men sen? Det i sig skapar ingen positiv utveckling. Det som faktiskt skapar skillnad i ditt liv, i ditt team eller i ditt företag är att börja agera på insikterna, och skapa något långsiktigt. Höja din lägstanivå. Hur vet jag då vad det innebär för just mig i mitt liv? Det hjälps vi åt att ta reda på men sen är det upp till dig/er att göra jobbet. Min önskan är att fler människor får uppleva livet lite mer glimrande! Med denna stund tillsammans hoppas jag kunna bidra med ett litet guldkorn som med tiden kan växa sig större, och större…

"Väldigt bra och inspirerande dragning och flera som vid andra möten och presentationer redan använt delar ur din dragning. Så häftigt!"

- Johannes Vallgårda (VD), Affingo

Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Att utveckla individer - Få tillgång till din potential 
Hållbar effektivitet - Att leda sig själv
Värdegrund
Mental hälsa
Skapa flow
Ledarskapsträning (kommunikation, svåra samtal, feedback, time management)
Att komma tillbaka efter en utmattning

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Flow, Kommunikation, Ledarskap, Mental hälsa, Självledarskap, Utmattningssyndrom, Värdegrund


Kunskapsområden:
 • ledning och ledarskap
 • självledarskap
 • värdegrund
 • mental Hälsa
 • stresshantering
 • skapa flow
 • ledarskapsträning (kommunikation, svåra samtal, feedback, time management)
 • att komma tillbaka efter en utmattning

Intresseanmälan för Linn Vallin

Skicka en kostnadsfri förfrågan direkt till föreläsaren.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor
Linn Vallin


Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Att utveckla individer - Få tillgång till din potential 
Hållbar effektivitet - Att leda sig själv
Värdegrund
Mental hälsa
Skapa flow
Ledarskapsträning (kommunikation, svåra samtal, feedback, time management)
Att komma tillbaka efter en utmattning

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Flow, Kommunikation, Ledarskap, Mental hälsa, Självledarskap, Utmattningssyndrom, Värdegrund


Kunskapsområden:
 • ledning och ledarskap
 • självledarskap
 • värdegrund
 • mental Hälsa
 • stresshantering
 • skapa flow
 • ledarskapsträning (kommunikation, svåra samtal, feedback, time management)
 • att komma tillbaka efter en utmattning
close

Tack för din förfrågan

Ditt meddelande har skickats. Föreläsaren kommer återkomma till dig så fort som möjligt med svar på dina frågor.