Vi hjälper gärna till att hitta & boka rätt föreläsare. Ring oss på 0707 25 87 24 alt. maila info@curemo.se Välkommen!

Mårten NylénKontakta

HÄLSOINSPIRATÖR, FÖRELÄSARE, PROGRAMLEDARE, PERSONLIG TRÄNARE


Mårten Nylén är en av Sveriges främsta hälsoinspiratörer och föreläsare inom sitt område. Utnämnd till Årets Talare 2023. Känd TV-profil bland annat som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser, programledare i tv-programmet Ninja Warrior och som hälso- och träningsexpert i TV och tidningar. En av få som lyckas motivera BÅDE nybörjare som världseliten till framgång genom att se helheten både på det fysiska och mentala planet. Han har en bakgrund som livvakt och stuntman men är även en engagerad ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Stiftelsen Friends och Beat Diabetes. Han kallas Stjärnornas super-PT och har coachat mängder av kändisar till toppform däribland Will Smith, Wyclef Jean, RedOne, Mabel, Joel Kinnaman, Daniel Ek och Petter för att nämna några.

Presentation

Mårten Nylén både engagerar och hjäper er skapa hållbara och hälsosamma resultat. Som en av Sveriges mest välrenommerade hälsoinspiratörer ger han er sina bästa nycklar, motivation och insikter för livet om hur viktigt det är att skapa en hälsosam balans och goda förutsättningar för att nå målen man önskar och samtidigt finna en tillfredställelse med livet. Mårten ger er de viktigaste delarna för att skapa hälsa och framsteg utan att behöva förändra allt, och går igenom helheten med fokus hur vi kan må bättre, hantera negativ stress, återhämta oss smartare, skapa sömnkvalitet och få in rörelse i en för många hektisk vardag. Mårten skräddarsyr alltid sina föreläsningar efter kundens behov och önskemål men går alltid in på hälsans tre delar, fysiskt – mentalt – socialt.

”Livet handlar inte om att hitta sig själv utan om att skapa sig själv.”

Att skapa bättre balans i sin vardag och i sig själv ger bättre förutsättningar för att uppnå bästa möjliga resultat. Mårten arbetar efter sin egen teori “Balansbordet” där helheten ligger som grund för bästa möjliga resultat. Det är enligt Mårten viktigt att förstå att det finns lösningar och alternativ till all problematik.

Mårten Nylén är känd som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser Sverige, där han än idag har några av världens största viktresultat, men även som Coachen och PT´n som håller kändiseliten i form. Han har dessutom en gedigen bakgrund inom idrott och kampkonst i vilket han coachat inte mindre än femton världsmästare.

”Folk fokuserar oftare snett än rätt. Låt aldrig rädslan hindra dig från att lyckas”

Idag är Mårten en engagerad ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Stiftelsen Friends  och Wellobe.

Som en av landets mest populära föreläsare åker Mårten idag runt och inspirerar till förändring och en hållbar hälsa för både ung som gammal, nybörjare  som elit.

Förslag på föreläsningar med Mårten Nylén

Mårten är en hyllad föreläsare och har tre riktade föreläsningar, men skräddarsyr alltid efter önskemål och behov
för att matcha målgrupp och syfte på bästa sätt. Och oavsett om inriktningen är kunskapsmässig, underhållning eller
ren inspiration så kommer Mårten alltid full av av energi och med en föreläsning som kan motivera alla.

KNEPEN SOM SKAPAR RESULTATEN 

En energigivande föreläsning helt utan pekpinnar, som kan förändra, förenkla och förbättra mycket.
Denna inspirationsföreläsning vänder sig till företag, organisationer och stora som små, innehållande Mårtens allra bästa knep, verktyg och nycklar för hur vi kan förändra dåliga mönster och tankebanor, hantera negativ stress, skapa bättre återhämtning och sömnkvalitet, samt hur vi på enkla men smarta sätt kan bli bättre på att hantera oss själva i en intrycksrik värld. Detta varvat med massor av skratt och några spännande historier från bakom kulisserna i Mårtens minst sagt spännande värld.

HÄLSA ÄR SMARTASTE SÄTTET ATT LYCKAS

I en intrycksrik värld i ständig förändring behöver vi skapa både goda förutsättningar och sätta värderingarna på plats tidigt. Våra barn och unga påverkas dagligen av olika trender, förebilder och intryck där de många gånger skulle behöva lite mer tro på sig själva, sunda värderingar och framför allt en god hälsa.

Som ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Stiftelsen Friends och Beat Diabetes har Mårten Nylen nu tagit sig an en viktig uppgift, att hjälpa våra barn och unga att skapa hälsosammare vanor och värderingar för att kunna leva friska och välmående liv.

I denna inspirerande föreläsning berättar Mårten om sin egen väg från storm och osäkerhet till succé och framgång i sina udda jobb som stuntman, livvakt och personlig tränare, där han idag jobbat över hela världen med välkända namn som Avicii, 50cent, Kiss, RedOne, Wyclef Jean, Mabel och Joel Kinnaman för att nämna några.

Han ger sina bästa nycklar för att skapa hälsa, egenvärde och förutsättningar på ett pedagogiskt sätt, för att kunna stå stark och vara sig själv även när det blåser.

 

ATT SKAPA HÄLSA PÅ ETT SMART OCH HÅLLBART SÄTT

Detta är en inspirerande och energigivande föreläsning helt utan pekpinnar, handlar om hur man skapar fundamentet, hälsa. Vi är alla olika med olika förutsättningar och behov, och Mårtens föreläsningar kommer aldrig med pekpinnar utan med fokus på fungerande råd och tips för alla, oavsett person och startläge. Mår vi bra så fungerar vi bättre.

Mårten låter alla göra en enkel hälsoanalys genom att jobba med hans verktyg “Balansbordet” och dess fyra faktorer: motionkostvila (sömn & återhämtning) samt stress. Sedan ger han sina bästa tips och råd för hur man kan förbättra dessa.

 • Hur mycket bör man egentligen röra på sig?
 • Hur ska man egentligen äta för att må bra?
 • Vad kan man göra för att sova bättre?
 • Och hur bygger man en effektiv stressrustning?
 • Vad innebär de tre F´n som kan förändra massor?

Svaren på dessa frågor får du i denna föreläsning ihop med massor av fler smarta tips. Mårten går även igenom sina så kallade “framgångsnycklar” som kan hjälpa alla att få saker att funka, utan att man behöva ändra så mycket. I mitten av föreläsningen kör Mårten även en rörelsepaus, och om kunden vill i slutet också en kort frågestund.


Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

KNEPEN SOM SKAPAR RESULTATEN 
HÄLSA ÄR BÄSTA SÄTTET ATT LYCKAS
ATT SKAPA HÄLSA PÅ ETT SMART OCH HÅLLBART SÄTT

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Balans i livet, Friskvård, Hållbarhet & hälsa, Kost, Livsstil, Mental hälsa, Motivation, Social hållbarhet, Träning


Kunskapsområden:
 • träning
 • kost
 • prestation
 • livsstil
 • motivation
 • social hållbarhet

Intresseanmälan för Mårten Nylén

Skicka en kostnadsfri förfrågan direkt till föreläsaren.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor


Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

KNEPEN SOM SKAPAR RESULTATEN 
HÄLSA ÄR BÄSTA SÄTTET ATT LYCKAS
ATT SKAPA HÄLSA PÅ ETT SMART OCH HÅLLBART SÄTT

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Balans i livet, Friskvård, Hållbarhet & hälsa, Kost, Livsstil, Mental hälsa, Motivation, Social hållbarhet, Träning


Kunskapsområden:
 • träning
 • kost
 • prestation
 • livsstil
 • motivation
 • social hållbarhet
close

Tack för din förfrågan

Ditt meddelande har skickats. Föreläsaren kommer återkomma till dig så fort som möjligt med svar på dina frågor.