Mats PeterssonKontakta

HÄLSOCOACH, FÖRELÄSARE, FÖRFATTARE


Mats lär dig prestera på den nivå där du vill vara. Vad krävs egentligen för att bli nummer ett vare sig det är som idrottare, säljare eller som förälder. Med hans kunskaper både från näringsfysiologin och KBT har han under lång tid hjälpt både topplag som Tre Kronor, Skildlandslaget och flera elitserielag som olika företagsgrupper att prestera på topp.

 

Presentation

Mats brinner för att hjälpa människor att hitta kraft och lust till att prestera och därmed finna kreativitet och glädje i sin tillvaro. Han har under de senaste 20 åren utarbetat en formel för hur företag och organisationer kan skapa en effektivitet i världsklass. Vi vill alla prestera i alla delar av livet men möts ofta av det dåliga samvetet, en känsla av otillräcklighet. Vi kunde ha gjort lite till. Missköter vi kroppen så går systemet i baklås. Vi skapar ett sinnestillstånd och beteende som inte alls framhäver våra styrkor och vår prestation uteblir. Känner vi däremot att vi är bra så blir vi effektivare medarbetare, föräldrar och chefer.

”Vi är experter på att motverka vår egen kapacitet och energi.”

Det finns vissa i vår omgivning som alltid verkar ha kraft, energi och ser möjligheter. Finns det en formel för detta eller beror det till viss del på hur vi är skapta? Hur får man varje individ att utvecklas och sporra andra till att utvecklas. Hur kan vi påverka vårt eget beteendemönster? När det råder hög konkurrens så räcker det inte att man har medarbetare, delar av teamet som presterar 50% av sin kapacitet. Hur kan man som ledare få dem att motivera sig själva. Hur motiverar du dig själv till att göra rätt saker? Han beskriver skillnader och likheter mellan lag och individualisterna. Mats ger dig en god insikt i hur man hanterar den strategiska frågan att bli nummer ett i vilken aspekt av livet det än gäller.

”Att jobba mindre och prestera mer och bara tanken svindlar, men det fungerar.”

Mats är utbildad inom näringsfysiologi med inriktning på klinisk nutrition och näringsmedicin. Han har studerat KBT och de psykologiska sambandet mellan kropp och knopp. Som idrottsman tävlade han i cykel och triathlon. Han har skrivit flertalet böcker inom prestation, kost och motion.

"Mats gör det svåra enkelt, han når alla människor oavsett vilken situation de befinner sig i. Jag känner mig lyckligt lottad som har fått haft Mats som min mentor under många år. Varje gång jag ser Mats föreläsa så slås jag av vil"

- Leila Söderholm, Life by Laila

Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Bäst i världen
Orka vara ledig
Peak performance
För idrottare
Stress
Moget välmående

Utgår från Västerås

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Kost, Motivation, Prestation, Stress, Träning

Mer information:


Intresseanmälan för Mats Petersson

Skicka en kostnadsfri förfrågan direkt till föreläsaren.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor


Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Bäst i världen
Orka vara ledig
Peak performance
För idrottare
Stress
Moget välmående

Utgår från Västerås

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Kost, Motivation, Prestation, Stress, Träning

Mer information:


close

Tack för din förfrågan

Ditt meddelande har skickats. Föreläsaren kommer återkomma till dig så fort som möjligt med svar på dina frågor.