Vi hjälper gärna till att hitta & boka rätt föreläsare. Ring oss på 0707 25 87 24 alt. maila info@curemo.se Välkommen!

Maurice JenkensKontakta

KONSULT, FÖRSÄLJNINGSCOACH
Maurice Jenkens


Maurice Jenkens är sales coachen som håller i forskningsbaserade föreläsningar inom intuition@work och hur detta påverkar vårt beslutsfattande, vårt ledarskap, vår försäljning och våra relationer generellt. Med 22 år inom försäljning och som konsult har beslutsfattandet alltid varit en stor konkurrensfördel var i organisationen du än befinner dig. Han är en van talare och en av Sveriges främsta föreläsare inom ämnet.

Läs blogginlägg om intuition här!

Presentation

Maurice har inspirerat och berört många till att ändra sina vanor. Fler som tagit del av Maurice budskap vittnar om att de med hjälp av ny kunskap fått en ordentlig skjuts framåt i sin personliga utveckling.

Det kännetecknas ofta vid ”elefanten i rummet”, det vill säga om ämnet intuition som vi alla har inneboende och regelbundet använder oss av, men som ofta inte pratas om. När han väl börjar prata om intuition och förklarar hur det fungerar biologiskt i våra kroppar och hur vi använder detta i vårt beslutsfattande, är igenkänningsfaktorn hög.

”Forskning visar att vår intuition är direkt avgörande för att fatta bra beslut. Utan vår intuition, skulle vi fatta inga beslut alls eller totalt fel beslut. Studier visar hur vår intuition är båda snabbare och mer precis än enbart logiska tänkandet.”

Vad är intuition … egentligen? Det finns olika typer av intuition och Maurice kommer bland annat titta på 2 olika versioner av intuition, intuitionens 4 komponenter och vilken roll vårt DNA spelar. Föreläsningen baseras på forskning, modern litteratur och kända exempel.

Som talare bjuder holländaren Maurice på sig själv och använder sig av sin livserfarenhet med humor och värme. Många upplever honom som lugn, trygg, kompetent och inlyssnande. Maurice interagerar gärna med publiken med tex övningar och frågeställningar.

”Att kunna vidareutveckla vår intuition gör oss till lyckligare individer och mer effektiva i alla de beslut vi tar.”

Med sin yrkesbakgrund som Sales Type coach, säljare och säljledare (samt även utbildare inom samma områden) kan han försätta sig själv i hur vi tar beslut, kommunicerar med andra och påverkas av våra omedvetna beteende-mönstrar. Han kommer från en säljbakgrund med höga mål och stor föränderlighet och har lärt sig vikten av att vara grundad i egna värderingar, tro på egna mål och att vara i kontakt med sin egen ”inre vägledare” för att leva ett meningsfullt arbetsliv.

Maurice har arbetat med försäljning i 22 år och har drivit eget företag sedan 2018. Han är i grunden statsvetare, diplomerad coach enligt ICF, certifierad Enneagram trainer, NLP practitioner, projekthantering PRINCE med flera.  Han håller även föreläsningar inom kommunikation och Social Selling. Just nu är han aktuell med föreläsningen ”Intuition @ work” och hur detta påverkar vårt beslutsfattande.

”Use Intuition as your secret advantage to make better decisions as a leader. Supercharge your Emotional Intelligence (EQ) using Intuitive skills. Combine Intuitive sales with a proven buyer-centric sales methodology for sustainable growth.” 

 

Förslag på innehåll

Varför är vissa människor lyckligare än andra? Meningen med livet, intuition och hälsa.

Det finns en direkt koppling mellan intuition, mening med livet och lycka. Det finns studier som visar en samband mellan människor som lever i enlighet med sin intuition är lyckligare än människor som inte gör det. Lyckliga människor är friskare och det finns en direkt koppling med lyckliga människor och arbetsglädje. Vi belyser vad intuition egentligen är och hur det fungera i praktiken och påverkar vår lycka, hälsa och vår arbetsglädje.

Du får med dig praktiska sätt att komma i kontakt med din intuition och lära tolka den så att du kan guidas rätt av din egen intuition och öka ditt välbefinnande.

 

Är intuition och magkänsla samma sak? Olika typer av intuition och hur detta påverkar vårt sätt att kommunicera med andra

Många har en uppfattning om den mytomspunna ”magkänslan”, eller intuition eller kvinnlig intuition, men vad är det som vi pratar om egentligen? Är dessa begrepp samma sak? Det finns olika typer av intuition och alla personer använder sig inte av samma typ av intuition vilket påverkar vårt sätt att kommunicera med varandra. Vi kollar vad intuition egentligen är och hur det fungera i praktiken och hur det påverkar ditt sätt att kommunicera ofta på ett omedvetet sätt.

Du får med dig praktiska sätt att komma i kontakt med din intuition och lära tolka den så att du kan guidas rätt av din egen intuition och öka ditt EQ och förmåga att tolka och kommunicera med andra.

Känslor som en direkt avgörande nödvändighet i beslutsfattandet istället för en störande faktor. Vad säger forskningen om detta?

Forskning visar att vår intuition direkt avgörande för att bra beslut. Utan vår intuition, skulle vi fatta inga beslut alls eller totalt fel beslut. Studier visar hur vår intuition är båda snabbare och mer precis än enbart logiska tänkandet. Och de allra flesta beslutsfattare använder sig av sin intuition för att ta beslut men nämner inte det under beslutsprocessen. Varför pratar vi inte om det då? Vi går igenom den senaste forskningen och modern litteratur kring intuition, bland annat från nobelpristagare och exempel på hur US Marines tränas på omedelbart beslutsfattande baserad på magkänsla. Vi går igenom hur intuitionen biologisk är förankrad i vårt DNA och labbtester som visar hur det biologiskt fungerar i våra kroppar.

Du får med dig praktiska sätt att komma i kontakt med din intuition och lära tolka den så att du kan guidas rätt av din egen intuition när du fattar beslut förankrad i både intuition och logiskt tänkande.

"Han kan sin sak och det gnistrar till när han pratar! Oerhört intressant!"

- Kristina Landgren Carestam (Wallenstam)

Övrig Information

Pris: 15.000 - 30.000 kr

Förslag på innehåll:

Vår intuition är viktigare än någonsin för att det påverkar både vår hälsa och arbetsglädje
Är intuition och magkänsla samma sak? Olika typer av intuition och hur detta påverkar vårt sätt att kommunicera med andra
Forskning och litteratur bakom vår intuition och hur det påverkar vårt beslutsfattande.

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Försäljning, Hälsotrender, Intuition


Kunskapsområden:
  • intuition/gut feeling
  • försäljning
  • självledarskap

Intresseanmälan för Maurice Jenkens

Skicka en kostnadsfri förfrågan direkt till föreläsaren.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor
Maurice Jenkens


Övrig Information

Pris: 15.000 - 30.000 kr

Förslag på innehåll:

Vår intuition är viktigare än någonsin för att det påverkar både vår hälsa och arbetsglädje
Är intuition och magkänsla samma sak? Olika typer av intuition och hur detta påverkar vårt sätt att kommunicera med andra
Forskning och litteratur bakom vår intuition och hur det påverkar vårt beslutsfattande.

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Försäljning, Hälsotrender, Intuition


Kunskapsområden:
  • intuition/gut feeling
  • försäljning
  • självledarskap
close

Tack för din förfrågan

Ditt meddelande har skickats. Föreläsaren kommer återkomma till dig så fort som möjligt med svar på dina frågor.