Vi hjälper gärna till att hitta & boka rätt föreläsare. Ring oss på 0707 25 87 24 alt. maila info@curemo.se Välkommen!

Mia LundinKontakta

FÖRFATTARE, FÖRELÄSARE, SPECIALISTSJUKSKÖTERSKA
Mia Lundin


Mia Lundin är en av Sveriges ledande experter inom kvinnors hälsa, hormoner och klimakteriet. Som specialistsjuksköterska har hon varit verksam i över 30 år inom behandling av hormonella rubbningar som PMS, förlossningsdepression, och klimakteriebesvär med goda resultat. Hon är författare till den prisbelönta boken ”Kaos i kvinnohjärnan” samt har givit ut 2 böcker därefter inom samma område.  Mia Lundin har en specialistutbildning inom gynekologi och obstetrik (avancerad specialist-sjuksköterska).  Hon har även gedigen kunskap om vilken effekt hormonella fluktuationer har på hjärnans biokemi. Hon är grundare av HERCARE kliniken i Sverige och startade och drev själv en klinik i Kalifornien under 18 år. 

 

Presentation

Mia Lundin har länge drivits av att hjälpa kvinnor återfå sin hälsa och förstå vad som orsakar hormonrubbningar och olika symptom när man går genom livets faser. Under de senaste åren har Mia Lundin varit  aktiv som föreläsare och utbildare inom området och hennes populäritet har bara vuxit. 2009 skrev hon boken ”Female Brain Gone Insane”, prisbelönad I USA av National Health Information Awards som ”nationens bästa hälsoinformation till allmänheten”. Boken gavs ut på svenska 2011 under titeln Kaos i kvinnohjärnan. Sen kom hon ut med boken Mat för hormonell balans och hennes senaste bok är Vägen till hormonell balans; Hjärnkoll, sexlust och välmående genom klimakteriet.

Mia har bott i USA i 37 år där hon utbildade sig till Nurse Practitioner och specialistsjuksköterska vid Harbor UCLA Medical Center i Los Angeles. 1997 grundade hon kvinnokliniken The Center for Hormonal & Nutritional Balance Inc. i Santa Barbara, Kalifornien som hon drev i 18 år.

”Klimakteriet är den period då kvinnans östrogenproduktion gradvis minskar, och är något som hälften av befolkningen går igenom – ofta med påtagliga förändringar både fysiskt och mentalt.”

Mia Lundin är grundare och initiativtagare av kvinnokliniken HERCARE men valde att lämna HERCARE i mars 2023 för att fokusera mer på utbildning, föreläsningar och andra uppdrag.

Under en föreläsning med Mia Lundin får man lära sig mer om kvinnors hälsa och välbefinnande. Vad som händer i kroppen vid hormonella förändringar. Ta del av kloka råd om hur kost och livsstil kan förbättra livet för kvinnor i förklimakteriet och klimakteriet samt i andra situationer när kvinnokroppen är i hormonell obalans.

Mia har en varm publiknärvaro som gör föreläsningen intressant, lärorik och enkel att förstå. Hennes både djupa och breda kunskap inom ämnet gör att hon kan anpassa innehållet efter kundens önskemål och behov.

Rätt kost är grunden till hormonell balans. Får kroppen de näringsämnen den behöver slutar den ropa på hjälp. Du känner dig lugn, harmonisk och stark. Och ju mer balanserad din kropp är näringsmässigt, desto mindre hormoner behöver du ersätta i framtiden.

Förslag på föreläsningar med Mia Lundin:

Kaos i Kvinnohjärnan

Föreläsningen som är baserad på Mia Lundins prisbelönta bok där Mia ger dig förutsättningarna att hantera och minimera kaoset i kvinnohjärnan.  Du får ta del av:

  • Hopp och kunskap om klimakteriet
  • Mia talar om hur du kan balansera dina hormoner på ett naturligt sätt
  • Mia reder ut begreppen kring hormoner

Målet med föreläsningen är att kvinnor ska kunna ta kloka beslut för oss själva och sin hälsa – både under och efter denna förändringens tid.


Övrig Information

Pris: 20.000 - 30.000 kr

Förslag på innehåll:

Kvinnohälsa
Kaos i kvinnohjärnan, kopplingen mellan våra hormoner och vår hjärnkemi
Varför mår jag som jag mår?
PMS, Förklimakteriet. Klimakteriet (symtom och behandling)
Bioidentisk hormonbehandling

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Hälsotrender, Hormoner, Klimakteriet Menopause, Kvinnohälsa


Kunskapsområden:
  • kvinnors hälsa
  • klimakteriet och för-klimakteriet
  • hormoner

Intresseanmälan för Mia Lundin

Skicka en kostnadsfri förfrågan direkt till föreläsaren.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor
Mia Lundin


Övrig Information

Pris: 20.000 - 30.000 kr

Förslag på innehåll:

Kvinnohälsa
Kaos i kvinnohjärnan, kopplingen mellan våra hormoner och vår hjärnkemi
Varför mår jag som jag mår?
PMS, Förklimakteriet. Klimakteriet (symtom och behandling)
Bioidentisk hormonbehandling

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Hälsotrender, Hormoner, Klimakteriet Menopause, Kvinnohälsa


Kunskapsområden:
  • kvinnors hälsa
  • klimakteriet och för-klimakteriet
  • hormoner
close

Tack för din förfrågan

Ditt meddelande har skickats. Föreläsaren kommer återkomma till dig så fort som möjligt med svar på dina frågor.