Micke DarmellKontakta

FÖRELÄSARE, FÖRFATTARE


Micke Darmell hjälper företag effektivisera och skapa en sund digital arbetsmiljö och privatliv genom bättre möten. Han har levererat mer än 1000 föreläsningar och skrivit 6 böcker kring hur vi kan skapa bättre jobbmöten och förbättra de vardagliga mötena människor emellan. Han är dessutom en missionär inom föreläsningar om digital arbetsmiljö som han startade med redan 2012 och hans föreläsningar är lika inspirerande live som digitalt. Som en av Sveriges främsta föreläsare inom området möteskultur och kommunikation anlitas han ofta av media som expert i ämnet.

.

Erbjudande via Curemo:  Boka Micke Darmell för en skräddarsydd föreläsning + en inkluderad workshop utan extra kostnad. En workshop är nästa steg i förändringsarbetet och hjälper ert team/organisation att nå önskat resultat. För att ta del av erbjudandet klicka på ”Mer info”.

Mer info

.

Presentation

Micke föreläser (både live och digitalt) kring ämnet som berör oss alla, möten mellan människor. Hur kan vi bli effektivare, frigöra mer tid och hur skapar vi en bättre arbetsmiljö genom våra möten? Hur minskar man den digitala stressen med för många mail eller med ett jobbliv och privatliv som flyter samman? Lösningar på detta bidrar till en bättre fungerande organisation där alla kan fokusera framåt mot nästa mål. Det är inte enbart större möten vi behöver lägga tid och resurser på utan lika viktigt är de vardagliga mötena. För en sund arbetsmiljö krävs att man fokuserar på den sociala aspekten som kommunikationen men lika viktigt är den digitala arbetsmiljön.

”Vi människor vill känna lust, mening & delaktighet och i mina ämnen är det lätt att man går bort sig idag.”

Hans föreläsningar förmedlar värme och humor. En publik ser på några sekunder om det är på riktigt eller inte men som föreläsare lyckas han få sina framträdanden att kännas äkta och genuina. Han har länge varit verksam inom branschen och startade redan i slutet av 80-talet en av Sveriges första eventbyråer. Till grunden ligger ett stort intresse för våra mänskliga behov och hur vår hjärna och kropp fungerar med en tidigare bakgrund inom vården.

”De organisationer som anlitar mig vill få en bättre fungerande intern kommunikation, de vill ha inspiration i ämnen som alla har en relation till och är en del av. De vill ha konkreta tips & råd så att det händer något efter passet.”

Temat på dagen kan vara effektivitet, stress, hälsa, intern kommunikation, arbetsglädje, samarbete, team, bättre kommunikation, möteskultur, digital stress, mejlhantering, digital kommunikation med flera. Mötet blir ett kraftfullt verktyg för att komma åt olika utmaningar och problem på arbetsplatsen.

Micke Darmell är även verksam som moderator och erbjuder kurser, utbildningar, öppna föreläsningar samt workshops.

Förslag på föreläsningar med Micke Darmell

Stoppa tiden – Sedan 2007 har produktiviteten stadigt fallit, trots explosionen av ny teknik. Samtidigt jobbar vi allt mer övertid. Ohälsa och stressrelaterade sjukdomar ökar. På individnivå kan det vara svårt att hantera alla olika pushar och notiser och samtidigt behålla fokus på vår omedelbara omgivning och dem runt oss. Föreläsningen ger er en chans att reflektera kring det som skapar värde och hur vi tar tillbaka makten av vår tid både i organisationen och i privatlivet. Hur kan vi återta fokus så vi hinner med det vi har på bordet? När behöver vi stänga av och när ska vi vara nåbara?

Bättre möten – En föreläsning för er som vill ha inspiration till bättre möten eller för er som vill öka genomförandekraften och skapa bättre resultat genom mer effektivare möten. Vi tillbringar i genomsnitt 30% av all arbetstid i möten. En hållbar möteskultur får en positiv påverkan på den sociala arbetsmiljön. I bra möten tar vi tillvara på kreativiteten och engagemanget hos medarbetarna samtidigt som vi både förbättrar lönsamheten och frigör mer tid.

Uppkopplad eller avkopplad – En av de främsta framgångsfaktorerna är att kunna vara närvarande med andra människor, något som blir allt svårare i en uppkopplad värld. I en ständigt uppkopplad samtid pockar världen hela tiden på vår uppmärksamhet. Micke var en av de första i Sverige att skriva och föreläsa om de baksidor som finns med en allt mer uppkopplad värld. Alla fördelar som kommit med den uppkopplade livsstilen känner vi alla redan till – det är nu dags att lära oss hantera dess negativa konsekvenser. Denna föreläsning erbjuds även som en föreläsningsföreställning tillsammans med musiker där musik och sång kompletterar en träffsäker föreläsning.

"Ett utomordentligt bra startskott för nästa steg i vårt varumärkesarbete ’Attraktiv kommun’"

- Elisabeth Larsson (Kommundirektör), Svedala Kommun

"Varm rekommendation på Micke om du vill påverka digitala vanor i arbetsmiljön eller privat!"

- Gunnar Carlsson (VD), GORE Scandinavia

"Han lever ut sitt evangelium om god möteskultur och positiv feedback på ett härligt och inspirerande sätt!"

- Per-Ola Johannesson (Verksamhetschef), Lerums Kommun

"Några få trevliga timmar en eftermiddag kommer att både inspirera och effektivisera stora delar av vår verksamhet under lång tid framöver!"

- Lisa Lundell (Event & Sponsringsansvarig), Parasport Sverige

Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Effektiva och engagerande fysiska, digitala och hybridmöten
TIMEOUT - konsten att få gott om tid i livet
Bättre Möten!
TIMEOUT - konsten att få gott om tid i livet - Föreläsningsföreställning med musiker

Utgår från Malmö

Svenska

Föreläser inom: Arbetsmiljö, Digital hälsa, Erbjudande: Boka Föreläsning med inkluderad Workshop, Kommunikation, Medarbetarskap, Stress, Workshops

Mer information:


Kunskapsområden:
 • möteskultur
 • digital arbetsmiljö
 • digitala möten
 • leda på distans
 • stress
 • social arbetsmiljö
 • intern kommunikation
 • relationer

Intresseanmälan för Micke Darmell

Skicka en kostnadsfri förfrågan direkt till föreläsaren.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor


Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Effektiva och engagerande fysiska, digitala och hybridmöten
TIMEOUT - konsten att få gott om tid i livet
Bättre Möten!
TIMEOUT - konsten att få gott om tid i livet - Föreläsningsföreställning med musiker

Utgår från Malmö

Svenska

Föreläser inom: Arbetsmiljö, Digital hälsa, Erbjudande: Boka Föreläsning med inkluderad Workshop, Kommunikation, Medarbetarskap, Stress, Workshops

Mer information:


Kunskapsområden:
 • möteskultur
 • digital arbetsmiljö
 • digitala möten
 • leda på distans
 • stress
 • social arbetsmiljö
 • intern kommunikation
 • relationer
close

Tack för din förfrågan

Ditt meddelande har skickats. Föreläsaren kommer återkomma till dig så fort som möjligt med svar på dina frågor.