Vi hjälper gärna till att hitta & boka rätt föreläsare. Ring oss på 0707 25 87 24 alt. maila info@curemo.se Välkommen!

Micke DarmellKontakta

FÖRELÄSARE, FÖRFATTARE, MODERATOR


Micke Darmell hjälper organisationer och företag att att skapa bättre jobbmöten och förbättra de vardagliga mötena människor emellan. Han har levererat mer än 1000 föreläsningar och skrivit 8 böcker kring just möten och hur dekan hjälpa företag att bli mer framgångsrika. Hans senast bok ”TIMEOUT – konsten att få gott om tid” handlar om dels vårt förhållningssätt och dels våra arbetssätt som är helt avgörande för om vi ska känna oss tillfreds med det vi presterar på arbetet och i övriga livet. Han är dessutom en missionär inom föreläsningar om digital arbetsmiljö som han startade med redan 2012 och hans föreläsningar är lika inspirerande live som digitalt. Som en av Sveriges främsta föreläsare inom området möteskultur och kommunikation anlitas han ofta av media som expert i ämnet. 2020 tilldelades Micke ”Narrenpriset” mötes- och eventindustrins största individuella pris för sin enastående insats i att utveckla mötesarenan. 

.

Erbjudande via Curemo:  Boka Micke Darmell för en skräddarsydd föreläsning + en inkluderad workshop utan extra kostnad. En workshop är nästa steg i förändringsarbetet och hjälper ert team/organisation att nå önskat resultat. För att ta del av erbjudandet klicka på ”Mer info”.

Mer info

.

Presentation

Micke föreläser (både live och fre sin egen studio digitalt) kring ämnet som berör oss alla, möten mellan människor. Hur kan vi bli effektivare, frigöra mer tid och hur skapar vi en bättre arbetsmiljö genom våra möten? Hur minskar man den digitala stressen med för många mail eller med ett jobbliv och privatliv som flyter samman? Lösningar på detta bidrar till en bättre fungerande organisation där alla kan fokusera framåt mot nästa mål. Det är inte enbart större möten vi behöver lägga tid och resurser på utan lika viktigt är de vardagliga mötena. För en sund arbetsmiljö krävs att man fokuserar på den sociala aspekten som kommunikationen men lika viktigt är den digitala arbetsmiljön.

”Vi människor vill känna lust, mening & delaktighet och det i sin tur skapar engagemang och motivation.”

Hans föreläsningar förmedlar värme och humor. Han har länge varit verksam inom branschen och startade redan i slutet av 80-talet en av Sveriges första eventbyråer. Till grunden ligger ett stort intresse för våra mänskliga behov och hur vår hjärna och kropp fungerar med en tidigare bakgrund inom vården.

”De organisationer som anlitar mig vill få en bättre fungerande intern kommunikation, de vill ha inspiration i ämnen som alla har en relation till och är en del av. De vill ha konkreta tips & råd så att det händer något efter passet.”

Temat på dagen kan vara effektivitet, stress, hälsa, intern kommunikation, arbetsglädje, samarbete, team, bättre kommunikation, möteskultur, digital stress, mejlhantering, digital kommunikation med flera. Mötet blir ett kraftfullt verktyg för att komma åt olika utmaningar och problem på arbetsplatsen.

Micke Darmell är även verksam som moderator och erbjuder kurser, utbildningar, öppna föreläsningar samt workshops.

 

Förslag på föreläsningar med Micke Darmell

Konsten att få gott om tid

Vikten av goda relationer och hur det bidrar till välmående.
Att vara tidsoptimist eller tidsalkemist, har det någon betydelse?
Tid för tänkvärda tankar där du har makten att bestämma.
Tid för tänkvärda tankar kring vad som skapar värde för dig och på din arbetsplats.

Den här föreläsningen ger en chans att reflektera kring det som skapar värde, både på arbetsplatsen och i privatlivet. Den ger en möjlighet att tänka över vårt förhållningssätt till tid. Har vi gott om tid eller ont om tid? Går tiden fort eller långsamt? Den ger insikt i på vilket sätt goda relationer kan påverka våra liv i en positiv mening. Föreläsningen är varm och med glimten i ögat där många skratt utlovas. Du kommer även att få bekanta dig med figurerna tidsoptimisten och tidsalkemistenVälkommen till en feelgood-föreläsning kring konsten att få gott om tid!

 

Effektiva och engagerande möten! Fysiska, digitala och hybrida.

Aldrig tidigare har den interna kommunikationen och våra möten haft större fokus än nu. Distansarbete och allt fler kommunikationskanaler gör det svårare än innan pandemin. Redan innan pandemin hade mötestiden fördubblats på 20 år och bara under pandemin ytterligare med 12%.

Studier börjar komma med sambandet mellan alltför många och mediokra möten med vårt mående, medarbetare som säger upp sig pga för många möte etc. Kan vi ens bli en attraktiv arbetsgivare med en dålig möteskultur?

Häng med på en inspirerande föreläsning där ni får konkreta råd för att skapa en hållbar möteskultur!

Framgångsrika team och verksamheter

Vi människor behöver känna trygghet, mänsklig kontakt och mening för att kunna bidra. Det finns många saker som kännetecknar en bra psykosocial arbetsmiljö och forskarna verkar överens om att detta bör finnas med:

• Närvarande chefer
• Regelbunden återkoppling
• Väl utvecklad kommunikation
• Delaktighet och möjlighet till inflytande

I denna föreläsning berättar Micke hur tid i en organisation kan frigöras och hur man får till en bra kommunikation och samverkan.

 

"Ett utomordentligt bra startskott för nästa steg i vårt varumärkesarbete ’Attraktiv kommun’"

- Elisabeth Larsson (Kommundirektör), Svedala Kommun

"Varm rekommendation på Micke om du vill påverka digitala vanor i arbetsmiljön eller privat!"

- Gunnar Carlsson (VD), GORE Scandinavia

"Han lever ut sitt evangelium om god möteskultur och positiv feedback på ett härligt och inspirerande sätt!"

- Per-Ola Johannesson (Verksamhetschef), Lerums Kommun

"Några få trevliga timmar en eftermiddag kommer att både inspirera och effektivisera stora delar av vår verksamhet under lång tid framöver!"

- Lisa Lundell (Event & Sponsringsansvarig), Parasport Sverige

Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Effektiva och engagerande fysiska, digitala och hybridmöten
TIMEOUT - konsten att få gott om tid i livet
Bättre Möten!
TIMEOUT - konsten att få gott om tid i livet - Föreläsningsföreställning med musiker

Utgår från Malmö

Svenska

Föreläser inom: Arbetsmiljö, Digital hälsa, Erbjudande: Boka Föreläsning med inkluderad Workshop, Kommunikation, Medarbetarskap, Stress, Workshops

Mer information:


Kunskapsområden:
 • möteskultur
 • digital arbetsmiljö
 • digitala möten
 • leda på distans
 • stress
 • social arbetsmiljö
 • intern kommunikation
 • relationer

Intresseanmälan för Micke Darmell

Skicka en kostnadsfri förfrågan direkt till föreläsaren.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor


Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Effektiva och engagerande fysiska, digitala och hybridmöten
TIMEOUT - konsten att få gott om tid i livet
Bättre Möten!
TIMEOUT - konsten att få gott om tid i livet - Föreläsningsföreställning med musiker

Utgår från Malmö

Svenska

Föreläser inom: Arbetsmiljö, Digital hälsa, Erbjudande: Boka Föreläsning med inkluderad Workshop, Kommunikation, Medarbetarskap, Stress, Workshops

Mer information:


Kunskapsområden:
 • möteskultur
 • digital arbetsmiljö
 • digitala möten
 • leda på distans
 • stress
 • social arbetsmiljö
 • intern kommunikation
 • relationer
close

Tack för din förfrågan

Ditt meddelande har skickats. Föreläsaren kommer återkomma till dig så fort som möjligt med svar på dina frågor.