Vi hjälper gärna till att hitta & boka rätt föreläsare. Ring oss på 0707 25 87 24 alt. maila info@curemo.se Välkommen!

Ronny KvistKontakta

IDROTTSFYSIOLOG, FÖRFATTARE, TALARE, COACH
Ronny Kvist


Ronny Kvist har framgångsrikt hjälpt människor på internationell nivå uppnå deras fulla potential och en bättre hälsa genom ökad prestation och målmedvetenhet. Han är känd för att vara en av de främsta inom sin industri både som föreläsare och coach med en lång resumé av goda resultat. 

 

Presentation

Under drygt 28 år har Ronny Kvist med en stor portion passion coachat och hjälpt allt från elitidrottsmän till helt vanliga människor att optimera sin prestation men utan att offra hälsan.
Ronnys signum är att med pondus, tydlighet och passion leverera ett budskap som publiken kommer ihåg. No nonsens budskap som inspirerar människor att direkt vidta action. I mer än 20 år har Ronny föreläst i närmare 20 länder från små grupper till publik på över 12 000 människor. Han föreläser lika väl på engelska som på svenska.

”I know that through my own story, as well as sharing the lessons I have learnt along the way, I can help make a difference to people’s approach and attitude to business, and health. Being on stage is about speaking from the heart, taking a human approach and making a connection to your audience so that they can learn from what you’re saying.”

Ronny har jobbat med svenska friidrottsförbundet som grenansvarig i 5 år, utbildat tennistränare åt Svenska Tennisförbundet i 10 år, föreläst på Wimbledon, varit personlig tränare åt Stanley Cup mästare, utbildat fystränare och personliga tränare i 15 år och mycket annat.

"Ronny levererar energi med stort engagemang som får alla deltagare att reagera och verkligen få något att ta med sig. Ronny har en förmåga att inspirera inom många områden men kan även förklara och belysa ämnet på en vetenskaplig nivå. En talare som engagerar och berör full med energi och inte minst humor. Ronny har även arbetat långsiktigt med återkommande ämnen och aktiviteter till nedan företag. Allt från ledningsgrupps workshops, säljavdelning till större event på +200 personer. Både på engelska och svenska."

- Håkan Nordkvist​​ (tidigare VD), Bosch Rexroth AB, Rittal Scandinavian AB och Omron Electronics AB

"Som en röd tråd igenom sina framföranden når Ronny fram med sitt passion på allra bästa sätt. Fångar publiken, balanserar och anpassar utifrån hur budskapet tas emot av lyssnarna. Ronny är dynamisk, full av energi och har en stark övertygelse för sitt ämne. Hans återkoppling till verkliga händelser i kombination med olika forsknings resultat skapar intressant diskussioner och nyfikenhet från publiken. Ronnys ”rakt på” och humoristiska sätt uppskattas och ger ändå en lättsam stämning kring ett viktigt område. Det berör, ligger i tiden och hjälper våra anställda att ta sig an sina frågor och val i livet på bästa möjliga sätt. Vi som enskilda individer och medarbetare på ett stort globalt företag är mycket nöjda med Ronnys inspirations stunder – Vi kommer fortsätta vårt samarbete."

- Lisa Fristedt (HR & Competence Manager), Range & Design / IKEA Range & Supply

Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Frisk, glad & tacksam
Mindre socker, mer sex
Hälsan i ett nötskal
Designa din hälsa och må som du förtjänar
Workshop: stress, hälsa & prestation

Utgår från Helsingborg

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Livsstil, Motivation, Prestation, Stress, Träning

Mer information:


Kunskapsområden:
  • prestation
  • motivation
  • träning
  • stress
  • livsstil

Intresseanmälan för Ronny Kvist

Skicka en kostnadsfri förfrågan direkt till föreläsaren.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor
Ronny Kvist


Övrig Information

Pris: Enligt offert

Förslag på innehåll:

Frisk, glad & tacksam
Mindre socker, mer sex
Hälsan i ett nötskal
Designa din hälsa och må som du förtjänar
Workshop: stress, hälsa & prestation

Utgår från Helsingborg

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Livsstil, Motivation, Prestation, Stress, Träning

Mer information:


Kunskapsområden:
  • prestation
  • motivation
  • träning
  • stress
  • livsstil
close

Tack för din förfrågan

Ditt meddelande har skickats. Föreläsaren kommer återkomma till dig så fort som möjligt med svar på dina frågor.