Vi hjälper gärna till att hitta & boka rätt föreläsare. Ring oss på 0707 25 87 24 alt. maila info@curemo.se Välkommen!

Stephan Wilson Kontakta

HÄLSOINSPIRATÖR, PROGRAMLEDARE, PRODUCENT, FÖRFATTARE
Stephan Wilson

Fotograf: Anna Sigvardsson

Stephan Wilson är hälsoinspiratören och programledaren som får oss vanliga motionärer att komma igång med träningen på allvar. Eller varför inte ta oss an den där utmaningen som aldrig blir av? De flesta av oss känner igen honom från programmet ”Stephan på glid” följt av ”Stephans klassiker” och ”Min klassiker”. Programmet blev en riktig hit med miljonpublik där han bland annat lär sig åka längdskidor för att senare slutföra ett Vasalopp. Han har jobbat med allt från Gomorron Sverige och Världens Barn till Lilla Sportspegeln och Lilla Aktuellt. Genom sina humoristiska inslag blandat med både sin egen och andras erfarenhet samt den senaste forskningen tar han er med på en motivationsresa för att hitta den sanna lusten och glädjen i din träning. Du får följa med på en resa där du inte bara blir peppad till att inleda en livsstilsförändring – utan här får du verktyg så du håller fast vid den. 

 

Presentation

Stephan Wilsons föreläsningar handlar om att ge åhörarna motivationen och den djupare insikten till att påbörja en hållbar livsstilsförändring. Att lära känna sig själv lite bättre och vad det är som får en att ge upp eller sluta när man väl påbörjat träningen. Ta kontroll över din träning med hjälp av rätt verktyg som fungerar för alla. Stephan berättar genom sig egen historia och sina egna motgångar hur han vänt dem till något positivt. Som när han höll på att drunkna som barn, till att göra sig fri från rädslan och ta medalj i simning på öppet vatten. Han får dig att se möjligheter där andra ser hinder.

”Är du trött på att ha dåligt flås, men har svårt att hitta energi för att ta dig ur soffan? Eller har du lätt för att komma igång, men lika lätt för att sluta? Ta del av en inspirerande berättelse och få tips på hur du tar kontroll över din hälsa.” 

Följ med på en peppande föreläsning och se vad som händer om man gräver tillräckligt djupt inom sig. Hur det är att hitta sidor hos sig själv som man inte trodde fanns där. Kan man lära sig älska smärta och omfamna rädslan? Och hur slår man personligt världsrekord?

Med hjälp av spännande forskning, fängslande berättelser från möten med några av Sveriges främsta idrottare samt handfasta tips på plats kan vi lova att du inte kommer kunna sitta still. När du väl lämnar lokalen är du garanterat mer peppad än innan och kanske har du påbörjat din resa mot svart bälte i hälsa!

Stephan Wilson har programlett flera framgångsrika teveprogram som Gomorron Sverige och Min Klassiker. Mest känd är han kanske från serien Stephan på glid där han på stapplande steg försökte förstå sig på fenomenet längdskidor. Han har en naturlig fallenhet för att fånga publiken och släppa loss motivationen och lusten till förändring.

”På fritiden försöker jag ta svart bälte i hälsa. Utöver att jag gillar att spendera tid med familjen och försöker bli hälsans Bruce Lee så jobbar rätt mycket med teve och då som producent, programutvecklare och dokumentärfilmare. Fast du kanske känner igen mig som programledare?”

För barn­familjer och ungdomar är han ett bekant ansikte från Lilla Sportspegeln, Bolibompa och Lilla Aktuellt. Han har även skrivit boken ”Motivationsresan – starkare, friskare, piggare!” Att hjälpa andra hitta glädjen och motivationen har blivit en av hans största drivkrafter. Idag är Stephan en annan person än innan sitt första Vasalopp – men på vilket sätt?
Tillsammans med bilder och filmklipp får du följa med på en spännande resa från Stephans 12 timmar långa Vasalopp till hans 21 timmar långa Vätternrunda. Stephan väver ihop egna erfarenheter och metoder som att ”applicera in fler nyttigheter i ens liv än att ta bort onyttigheter” eller hur man får till träningen så den sker på ”autopilot” även i perioder när ens livspussel är som mest pressat.

Han har blivit nominerad som bästa programledare vid flera tillfällen i Kristallen-galan, samt vunnit Aftonbladets Tevepris för bästa barnprogram med Bolibompa-gänget två gånger. Javisst vet du – har även programlett Bolibompa! Hans program har också nominerats internationellt som Nordiska barn-tv festivalen i Ebeltoft och Internationella sportfilmfestivalen i Milano.


Övrig Information

Pris: Enligt offert

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Barn & ungdom, Förändring, Företagshälsa, Motgångar, Motivation, Träning


Kunskapsområden:
  • träning
  • motivation
  • löpning
  • inspiration

Intresseanmälan för Stephan Wilson

Skicka en kostnadsfri förfrågan direkt till föreläsaren.

Genom att skicka godkänner du våra användarvillkor
Stephan Wilson

Fotograf: Anna Sigvardsson

Övrig Information

Pris: Enligt offert

Utgår från Stockholm

Svenska, Engelska

Föreläser inom: Barn & ungdom, Förändring, Företagshälsa, Motgångar, Motivation, Träning


Kunskapsområden:
  • träning
  • motivation
  • löpning
  • inspiration
close

Tack för din förfrågan

Ditt meddelande har skickats. Föreläsaren kommer återkomma till dig så fort som möjligt med svar på dina frågor.