Vi hjälper gärna till att hitta & boka rätt föreläsare. Ring oss på 0707 25 87 24 alt. maila info@curemo.se Välkommen!

Frågor & Svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna. Finner du inte det du söker så kontakta oss direkt istället så hjälper vi dig.

Genom att boka direkt med föreläsaren blir det både billigare, då inga mellanhänder används och boknings-processen går oftast fortare då föreläsaren direkt kan få relevant information om ert event.


Föreläsaren gör sitt bästa att hitta en ersättare och de flesta av våra föreläsare har möjlighet till ersättare genom vårt nätverk. Om det skulle hända att föreläsare behöver avboka så är det bra om du tagit upp frågan tidigare om och vilken ersättare som kan finnas till hands.


Det beror på hur uppbokad föreläsaren är och hur mycket jobb som krävs av föreläsaren till förberedelse om du vill ha en skräddarsydd föreläsning. Det är alltid bra att vara ute i så god tid som möjligt och att följa upp med föreläsaren när ert event väl börjar närma sig.


Det kan skilja sig mycket mellan olika föreläsare men planerar ni att boka upp föreläsaren till fler än ett event så är det vissa som erbjuder rabatter.


Se "Guider & tips" och avsnittet "Välj rätt föreläsare" för mer information.


Se "Guider & tips" och avsnittet "Några praktiska råd vid bokning" för mer information.


Att delge så mycket information som möjligt och prata om vad du har för förväntningar på föreläsaren och innehållet. Det är viktigt att ge relevant information om tid, plats, utrustning, eventuell paus, etc.


Det är bra att gå igenom noggrant vad som ingår i priset och vad som tillkommer som t.ex resekostnader. Föreläsaren ska leverera en föreläsning utefter vad ni kommit överens om så skriv gärna ner allting detaljerat vad som ska ingå som båda kan godkänna så blir det inga frågetecken i efterhand.


Vi vill gärna höra mer från dig och ber dig därför skicka ett mail till info@curemo.se där du kort beskriver vem du är och vad du föreläser kring och anger ev referenser och annan information om dig som föreläsare. Se mer under fliken "Kontakt" och "Föreläsare" lite längre ned på sidan.


Föreläsaren uppskattar att man ger en gåva efter föreläsningen som tack. Böcker är kanske bland det vanligaste att ge. Tänk även på att personen kanske måste resa långt efter sitt framträdande så det går smidigt att få plats med din gåva i bagaget.


Tack för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!

Är du föreläsare?

Vill du erbjuda dina tjänster som föreläsare till fler företag och organisationer? Då vill vi gärna höra från dig. Läs mer under fliken För föreläsare och kontakta oss så berättar vi mer..

Läs mer

Om Curemo

Vi vill att alla företag och organisationer ska ha möjlighet att investera i sina anställdas hälsa, välmående och utveckling genom bättre kunskap och redskap. Därför erbjuder vi som enda hälsoportal, direktbokning med erfarna föreläsare. Det ska vara snabbt, enkelt och prisvärt att boka föreläsare till ditt evenemang. Vi vänder oss till både små och stora företag och organisationer. Inga mellanhänder eller extra avgifter utan du bokar direkt med föreläsaren.

Läs mer