Vi hjälper gärna till att hitta & boka rätt föreläsare. Ring oss på 0707 25 87 24 alt. maila info@curemo.se Välkommen!

Kontakt

Behöver du hjälp med att boka föreläsare, har frågor eller synpunkter så vill vi gärna att du hör av dig till oss. Ring oss gärna på 0707 25 87 24 eller maila.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med att hitta rätt föreläsare eller workshop-ledare för just ert event?

Vi tar även gärna emot frågor, funderingar, klagomål eller andra synpunkter på allt som berör vår tjänst så tveka inte att kontakta oss. Vi försöker alltid svara så fort vi hinner då dina åsikter är viktiga för oss.

Email

info@curemo.se

Adress

Svartviksringen 4
133 36 Saltsjöbaden

Tycker du om att tala inför stora som små grupper och har tidigare erfarenhet av att hålla föredrag/föreläsningar? Brinner du för ett visst område inom hälsa och prestation och vill förmedla din expertis till fler och inspirera/lära ut/motivera/beröra andra till förändring/djupare insikt kring ditt ämne?
Då vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Skicka oss ett email till info@curemo.se med kort information om dig och din bakgrund, dina kunskaper som föreläsare och gärna om du har något övrigt material såsom artiklar, blogg, videoklipp, tidigare referenser etc.
Vi återkommer till dig så fort vi tagit del av och sett över din ansökan.

Tack för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!

Om Curemo

Vi vill att alla företag och organisationer ska ha möjlighet att investera i sina anställdas hälsa, välmående och utveckling genom bättre kunskap och redskap. Därför erbjuder vi som enda hälsoportal, direktbokning med erfarna föreläsare. Det ska vara snabbt, enkelt och prisvärt att boka föreläsare till ditt evenemang. Vi vänder oss till både små och stora företag och organisationer. Inga mellanhänder eller extra avgifter utan du bokar direkt med föreläsaren.

Läs mer