Vi hjälper gärna till att hitta & boka rätt föreläsare. Ring oss på 0707 25 87 24 alt. maila info@curemo.se Välkommen!

Om Curemo

Vi vill bidra med att sprida kunskap kring hälsa till företag/organisationer och individen. Vårt mål är att skapa förändring som bidrar till balans och ett mer hållbart samhälle genom en helhetssyn på hälsa.

Föreläsare för allt inom hälsa och prestation

Curemo startades i syfte att påverka människors vardag och arbetsliv till en långsiktig positiv förändring genom rätt kunskap och verktyg. Det ska vara enklare för företag/organisationer att hitta bra föreläsare som vill nå ut med sitt budskap till en bredare publik. Curemo hjälper dig hitta och boka expertkunskap inom hälsa och prestation!

Curemo erbjuder företag och organisationer en bokningstjänst av professionella föreläsare inom hälsa och prestation utan mellanhänder. Vi vill att alla företag och organisationer ska ha möjlighet att investera i sina anställdas hälsa, välmående och utveckling. Därför erbjuder vi som enda hälsoportal, direktbokning med erfarna föreläsare men även hjälp och råd på vägen när du behöver hitta rätt. Det ska gå snabbt, enkelt och vara prisvärt att boka föreläsare till ditt evenemang. Vi vänder oss till både små och stora företag och organisationer. Inga mellanhänder eller extra avgifter utan du bokar direkt med föreläsaren.

Suzanne Sjöberg är grundare av Curemo och driver företaget.

Namnet Curemo står för dels Kurera och Emotion som utgår grunden i vårt tankesätt om att Bota dig genom att förmedla hälsa/välbefinnande där individen själv är med och kan påverka.

Ett urval av tidigare kunder som bokat genom Curemo:

PWC, Husqvarna Group, Samsung, Lunds kommun, Luleå tekniska högskola, Danderyds Sjukhus, Medborgarskolan,Region Skåne hudmottagning, Folkuniversitetet, Ringhals IF, Täby kommun, Primärvården, Örebro län, Sigbladh Ekonomi, Hjälphemma, Altitude 365, Bauer Hockey, Bollerup Naturbruksgymnasium, Aaro Systems, Humlegården Fastigheter, Insulander Advokatbyrå, Motala Fontänhus, Östgötatrafiken med flera.

Vår mission är kort och gott att bli den mest levande och behovsinriktade organisationen inom hälsa. 

Tack för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!

Frågor & Svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren vi får kring vår tjänst. Hittar du inte det du söker är du välkommen att maila oss.

Läs mer